Importanta consumului de proteine din zerCred ca suplimentele proteice din zer sunt cel mai frecvent folosite de catre sportivi si, in special, de cei ce practica culturismul in vederea cresterii masei musculare. Dar stiati ca, potrivit unui raport publicat in JSSM (Jurnalul de Sport Stiinta si Medicina), proteina din zer are si proprietatii antioxidante care pot ajuta sistemul imunitar? Beneficiile consumului de proteine din zerEa contine un nivel mare de cisteina, un aminoacid special care ajuta la cresterea nivelului de glutation, care ajuta sistemul imunitar prin combaterea bacteriilor si virusurilor. Proteina din zer este bogata in BCAA, cei trei aminoacizi esentiali (leucina, izoleucina si valina), acestia avand un rol important in refacerea si cresterea masei musculare, dar si in arderea grasimilor. Pe scurt, suplimentele proteice din zer, se pot imparti in doua categorii:
Proteinele din zer, fata de alte surse de proteine cum ar fi, cazeina, albusul de ou sau carnea de vita, au o rata de absobtie mul mai mare si sunt ideale pentru a se consuma imediat dupa antrenament. Fiindca se absorb repede, reusesc, in urma antrenamentului, sa hraneasca muschii si nu permit acestora sa se descompuna. Citeste continuarea pe site-ul megaproteine. publicat de shift
1 comentarii. Posteaza un comentariu Posteaza un comentariu
| Produsele lunii:
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
| |||||||||
|