Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 48 49 50 51 din 51
kLd
Junior member 17 mesaje
|
Re: ::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::
scris pe 18 apr 2015 15:01 de kLd
Ai 5 zile la rand, nu prea e bine, daca vrei sa pastrezi asa iti recomand
Luni:Piept-ab Marti: Spate Miercuri:Pauza Joi: Umeri-ab Vineri: Brate( sa nu trisezi si sa nu folosesti deloc umerii desi la triceps o sa cam intre ca stabilizatori) Sambata: Picioare
Daca nu eu iti recomand 4 zile, ai de unde alege.
Luni: Piept, abdomen
Marti: Spate
Miercuri: Pauza
Joi: Umeri, trapez, abdomen
Vineri: Brate
Sambata: Picioare
Duminica: Pauza
Merge asa?
|
sus |
|
AlexD82
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 19 apr 2015 11:51 de AlexD82
Salutare,
dupa o perioada de pauza de cateva luni bune, am reluat antrenaentele.
Am renuntat la metodele "clasice" gen 3 antrenamente / saptamana, 4 antr/ saptamana etc.
Acum lucrez la fiecare 48 de ore cate o grupa. exceptie ziua in care lucrez bratele si umerii.
Concret: din doua in doua zile (saptamana pt mine are 7 zile nu 5) lucrez: Piept, Spate, Umeri+Trapeza, Picioare, Brate. Intre zilele de forta lucrez abdomenul + 30 min cardio. Acestea din urma insa nu le lucrez la interval de 48 de ore 7/7 ci doar de 2 ori / saptamana. fie marti + joi fie luni + miercuri.
e drept ca ajung sa lucrez o grupa la 9 zile dar planul meu este pe termen lung...in plus am posibilitatea de a lucra mai intens fiecare grupa iar recuperarea este mai buna.
pt moment asa lucrez si ma simt mai bine ca inainte vreme cand aveam 4 antrenamente / saptamana...dar intr-o saptamana de 5 zile ( L - V).
bafta si spor la treaba tuturor!
|
sus |
|
Eduard0305
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 24 aug 2015 06:33 de Eduard0305
o sa incep in curand acest program,pentru ca in ultimele luni am lucrat luni - piept trapez(abdomen), marti -picioare, joi -spate umeri (Abdomen) , vineri- brate voiam sa stiu parerea voastra despre acest program ,
http://www.culturism.ro/antrenament/4-zile-de-antrenamentsaptamana-pentru-intermediari.html
doar ca la grupele mari am mai adaugat cate o serie in plus la fiecare exercitiu
|
sus |
|
Verbal
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 27 aug 2015 12:55 de Verbal
Salut. Din cauza jobului ( 1 zi la munca cu una libera) ma antrenez 3 zile pe saptamana, fiecare zi incepand.o, inainte de grupele pe care le antrenez, cu 2 exercitii pentru picioare si terminand.o cu abdomene. Am ales sa fac asta pentru ca nu am cand sa fac zi intreaga pentru picioare, insa o data pe luna renunt la cate o grupa prin rotatie pentru a dedica o zi lor. Zi speciala pentru brate nu am , pentru ca intra destul la toata grupele...cel putin la spate fac de fiecare data febra si la biceps. O saptamana merg luni, miercuri si vineri iar urmatoarea , marti, joi si sambata.
Luni : 2 ex picioare , piept ( 5 exercitii , 2 din ele cu superset ) biceps (3 exercitii, 1 cu superset), abdomene
Miercuri : 2 ex picioare , spate ( 5 exercitii, 2 cu superset) si triceps (3 exercitii, 2 din ele cu superset) , abdomene
Vineri : 2 ex picioare , umeri (5 exercitii, 3 cu superset) si trapez ( ori 2 exercitii , ori exercitiu cu superset), abdomene
Poate unora li se va parea prea mult, insa am de dat un mic strat de grasime de pe abdomen si nu sunt genul ce prefera masivitate...ci undeva intre masa si definire.
|
sus |
|
kLd
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 6 sep 2015 15:42 de kLd
Va salut. Ce parere aveti despre programul meu?
Luni: Piept
Miercuri: Picioare abdomen
Joi: Umeri, trapez
Vineri: brate
Sambata: Pauza
Duminica: Pauza
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 6 sep 2015 22:08 de Gilu
Va salut. Ce parere aveti despre programul meu?
Luni: Piept
Miercuri: Picioare abdomen
Joi: Umeri, trapez
Vineri: brate
Sambata: Pauza
Duminica: Pauza E ok.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
GaneaDarius
Junior member 15 mesaje
|
Re: De cate ori va antrenati pe saptam
scris pe 13 sep 2015 00:37 de GaneaDarius
Ma antrenez de 5 ori pe saptamana.
Ma puteti gasi pe pagina de facebook cu numele de "Darius Ganea". Fotografia de profil este ca fotografia ce o am amplasata aici.
|
sus |
|
ctisti
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 23 mar 2016 20:39 de ctisti
Salut. Eu am urmatorul program de antrenament:
LUNI: Piept-Abdomene
MARTI: Spate-Trapez
MIERCURI: Pauza
JOI: Picioare
VINERI: Triceps-Umeri
SAMBATA: Biceps-Antebrat
DUMINICA: Pauza
Daca vi se pare ceva gresit in program va rog sa imi spuneti . Precizez ca am doar doua luni de sala .
|
sus |
|
power90
Junior member 47 mesaje
|
scris pe 23 mar 2016 22:16 de power90
Daca vi se pare ceva gresit in program va rog sa imi spuneti . Precizez ca am doar doua luni de sala .
mai bine schimbi joi cu sambata adica sa bagi picioare sambata pt ca dupa parerea mea inca o sa ai febra la antebrat lunea si automat il folosesti si la piept antebratu
e doar o parere eu asa lucrez o zi buna
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 23 mar 2016 22:29 de HuangZ
Parerea mea este sa bagi bicepsul cu antebratul marti, cand faci si spate. Nu are rost sa te duci la sala ca sa faci biceps.
|
sus |
|
power90
Junior member 47 mesaje
|
scris pe 23 mar 2016 22:34 de power90
Parerea mea este sa bagi bicepsul cu antebratul marti, cand faci si spate. Nu are rost sa te duci la sala ca sa faci biceps.
cum adica nu are rost sa te duci sa faci biceps pai frate dupa antrenamentul de spate in care ai obosit si bicepsu si antebratu tu mai esti in stare sa le mai lucrezi si separat + ca e o sa stai 2 ore in sala poate si mai mult si sigur e supra antrenament
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 23 mar 2016 22:45 de HuangZ
cum adica nu are rost sa te duci sa faci biceps pai frate dupa antrenamentul de spate in care ai obosit si bicepsu si antebratu tu mai esti in stare sa le mai lucrezi si separat + ca e o sa stai 2 ore in sala poate si mai mult si sigur e supra antrenament
In primul rand, nu o sa stai 2 ore daca lucrezi spate-biceps-antebrat, asta e clar, daca stii sa faci un antrenament bun o sa stai maximum o ora. Asa, in loc sa ai zi de odihna, te duci sa stresezi corpul aiurea doar pentru biceps, in loc sa-i dai o zi de recuperare completa a sistemului nervos central si a articulatiilor.
In al doilea rand, daca antrenezi bicepsul dupa spate nu inseamna ca nu o sa progresezi la biceps, asta e o prostie. Totusi, daca vrei sa-i acorzi prioritate, il poti lucra cu pieptul, dar asta va duce la o reordonare a zilelor de antrenament.
Sunt foarte multi care au ca program de antrenament push/pull/legs si au rezultate foarte bune, ca sa nu mai vorbesc de upper/lower sau fullbody care se pare ca, pentru cei naturali, sunt mai eficiente decat antrenamentele cu o grupa o data pe saptamana.
Editat de HuangZ pe 23 mar 2016 22:48
|
sus |
|
ctisti
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 24 mar 2016 06:35 de ctisti
Mersi de raspuns . Spate-biceps -antebrat sunt prea multe grupe pentru mine care trb sa le dau una dupa alta si nu fac fata. Ar insemna 12seri spate-6seri antebrat- 8 seri biceps+(6 seri trapez pe care trb sa il includ automat). In total sunt 32 de seri cu trapez, fara trapez ar veni 26 seri, cea ce ma oboseste prea rau si nu am energie suficienta sa il termin.
Editat de ctisti pe 24 mar 2016 06:38
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 24 mar 2016 13:42 de HuangZ
Mersi de raspuns . Spate-biceps -antebrat sunt prea multe grupe pentru mine care trb sa le dau una dupa alta si nu fac fata. Ar insemna 12seri spate-6seri antebrat- 8 seri biceps+(6 seri trapez pe care trb sa il includ automat). In total sunt 32 de seri cu trapez, fara trapez ar veni 26 seri, cea ce ma oboseste prea rau si nu am energie suficienta sa il termin.
Nu e nevoie sa ai 32 de serii. Presupun ca prin trapez te referi la partea superioara a trapezului, atunci, 3 serii in ziua in care faci umeri e de ajuns, nu esti obligat sa-l lucrezi cu spatele. La fel, nu e nevoie de 6 serii pentru antebrat, 3 sunt suficiente, de exemplu, 1 serie poate fi in felul urmator: flexii cu bara in superset cu extensii. La biceps, daca il lucrezi dupa spate, poti sa faci chiar 2 ex a 3 serii(de exemplu, flexii pe plan inclinat si flexii concentrate). Astfel, o sa ai in total 21 de serii in loc de 32. E normal sa ai volum mai mare din moment ce ai frecventa minima.
Editat de HuangZ pe 24 mar 2016 13:43
|
sus |
|
ctisti
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 24 mar 2016 14:02 de ctisti
Nu e nevoie sa ai 32 de serii. Presupun ca prin trapez te referi la partea superioara a trapezului, atunci, 3 serii in ziua in care faci umeri e de ajuns, nu esti obligat sa-l lucrezi cu spatele. La fel, nu e nevoie de 6 serii pentru antebrat, 3 sunt suficiente, de exemplu, 1 serie poate fi in felul urmator: flexii cu bara in superset cu extensii. La biceps, daca il lucrezi dupa spate, poti sa faci chiar 2 ex a 3 serii(de exemplu, flexii pe plan inclinat si flexii concentrate). Astfel, o sa ai in total 21 de serii in loc de 32. E normal sa ai volum mai mare din moment ce ai frecventa minima.
Mersi de sfat . Stiu ca antebratul trb sa il lucrezi pana la epuizare ca gambele si abdomenul, deoarece sunt folosite in permanenta. Da, ma refeream la trapezul superior."e normal sa ai volum mai mare din moment ce ai frecventa minima" n.am inteles la ce te.ai referit, poti sa reformulezi te rog?. O zi placuta in continuare!
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 24 mar 2016 14:30 de HuangZ
Mersi de sfat . Stiu ca antebratul trb sa il lucrezi pana la epuizare ca gambele si abdomenul, deoarece sunt folosite in permanenta. Da, ma refeream la trapezul superior."e normal sa ai volum mai mare din moment ce ai frecventa minima" n.am inteles la ce te.ai referit, poti sa reformulezi te rog?. O zi placuta in continuare!
M-am referit la faptul ca iti lucrezi o grupa o data pe saptamana. Daca ai lucra fiecare grupa de 2 ori pe saptamana, volumul per antrenament ar scadea.
|
sus |
|
ctisti
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 24 mar 2016 15:25 de ctisti
M-am referit la faptul ca iti lucrezi o grupa o data pe saptamana. Daca ai lucra fiecare grupa de 2 ori pe saptamana, volumul per antrenament ar scadea.
Da, ai dreptate.
|
sus |
|
Alin1987
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 25 oct 2016 19:48 de Alin1987
Este in regula programul meu?
Luni:
Piept triceps
Marti:
Picioare abdomen
Miercuri:
Umeri trapez
Joi:
Pauza
Vineri:
Spate biceps
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 26 oct 2016 11:40 de shift
Luni:
Piept triceps
Marti:
Picioare abdomen
Miercuri:
Umeri trapez
Joi:
Pauza
Vineri:
Spate biceps
Mi se par prea ingramadite in primele 3 zile. Eu zic ca e cam mult. Si vezi cum te descurci cu piept/triceps si spate/biceps.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 26 oct 2016 17:35 de HuangZ
Luni:
Piept triceps
Marti:
Picioare abdomen
Miercuri:
Umeri trapez
Joi:
Pauza
Vineri:
Spate biceps
Incearca un program cu o frecventa mai mare, in genul Upper/Lower, este mult mai optim decat ce ai spus tu.
|
sus |
|
m4rryus
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 31 oct 2016 13:11 de m4rryus
Luni:
Piept triceps
Marti:
Picioare abdomen
Miercuri:
Umeri trapez
Joi:
Pauza
Vineri:
Spate biceps
Incearca sa faci:
Luni: piept+triceps;
Marti: spate+biceps;
Miercuri: pauza;
Joi: Umeri+trapez;
Vineri: Picioare+abdomen.
Mie imi merge bine asa.
|
sus |
|
Bogdan10019
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 12 ian 2017 08:15 de Bogdan10019
Sunt incepator si asta e programul meu
Miercuri picioate abs
Joi: brate
Vineri: piept umeri
Ce spuneti ? Asa fac se 2uni
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 12 ian 2017 11:30 de shift
Miercuri picioate abs
Ce spuneti ? Asa fac se 2uni
Nu, e foarte prost. Daca ai fi citit ceva pe site sau forum ai fi inteles si de ce. Nu ai pauza, lucrezi grupe mari dupa alte grupe mari, umerii care sunt o grupa mare cu alta grupa mare... ma rog, e aiurea complet, iar realuam aceeasi discutie despre impartirea pe grupe?? C
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 22 ian 2017 01:45 de stefanp
Miercuri picioate abs
Ce spuneti ? Asa fac se 2uni acest forum e plin cu programe de ...antrenament.trebuie doar sa citesti,si sa alegi un program de antrenament in functie de nevoile tale.ca idee...pentru un incepator e mult5 zile de antrenament,consecutive...2zile da...1nu,ar fi mai bine...iar ordinea grupelor musculare pe care le antrenezi e foarte importanta...grupa mare,prima...grupa mica a doua.sper ca ai inteles ,,ceva" si....astept sa vad ce program de antrenament ,,gasesti"o zi buna.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Pagina 48 49 50 51 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|