Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
nycu_v
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Naposim
scris pe 15 mar 2007 21:05 de nycu_v
8 sapt e prea mult..fa un ciclu de 6 sapt cu cel putin pauze egale intre ele!
nu`l face piramidal !
ia 3 pastile dim apoi 1-2 pastile la 4 ore k sa tii nivelu ridicat de tes. in organism.
obligatoriu liv.52 9 capsule pe zi pt ficat.
o sa cresti bine de la napo da defapt retii apa si dupa incetarea ciclului este foarte posibil k toata masa acumulata sa dispara(te desumflii) Multumesc tuturor pt ajutor ..sunteti sooper
|
sus |
|
nycu_v
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 15 mar 2007 21:08 de nycu_v
8 sapt e prea mult..fa un ciclu de 6 sapt cu cel putin pauze egale intre ele!
nu`l face piramidal !
ia 3 pastile dim apoi 1-2 pastile la 4 ore k sa tii nivelu ridicat de tes. in organism.
obligatoriu liv.52 9 capsule pe zi pt ficat.
o sa cresti bine de la napo da defapt retii apa si dupa incetarea ciclului este foarte posibil k toata masa acumulata sa dispara(te desumflii) ....adica sa iau dupa alea 3 de dimineatza la fiecare 4 ore inca o pastila sau...daca iau 3 si 2 dupamasa.??si liv52 ala cum si cat se ia..???
|
sus |
|
ciollo
Junior member 24 mesaje
|
Re: Re: Re: Naposim
scris pe 15 mar 2007 21:58 de ciollo
....adica sa iau dupa alea 3 de dimineatza la fiecare 4 ore inca o pastila sau...daca iau 3 si 2 dupamasa.??si liv52 ala cum si cat se ia..???
deci yo in urma cu 6 luni am facut un ciclu de napo si arata in felu urmator:fiind primu ciclu al meu m-am gandit sa iau doar 5 pastile pe zi de napo impreuna cu 9 capsule de liv52 pt ficat timp de 6 sapt.
8 dim = 2 pastile +3capslue liv52
12 = 1 pastila +2capsule liv52
16 = 1 pastila +2capsule liv52
20 = 1 pastila +2capsule liv52
in ult 2 sapt am redus din doza
am luat 10 kg (era o adevarata performanta pt mine,fiind ectomorf nu castigam mai nik in masa
am dat jos 1-2 kg max..am fost multumit
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 15 mar 2007 22:01 de edwardk1
deci yo in urma cu 6 luni am facut un ciclu de napo si arata in felu urmator:fiind primu ciclu al meu m-am gandit sa iau doar 5 pastile pe zi de napo impreuna cu 9 capsule de liv52 pt ficat timp de 6 sapt.
8 dim = 2 pastile +3capslue liv52
12 = 1 pastila +2capsule liv52
16 = 1 pastila +2capsule liv52
20 = 1 pastila +2capsule liv52
in ult 2 sapt am redus din doza
am luat 10 kg (era o adevarata performanta pt mine,fiind ectomorf nu castigam mai nik in masa
am dat jos 1-2 kg max..am fost multumit
eu am luat 5 pastile pe zi timp de 4 sapt....si nici un rezultat
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 16 mar 2007 12:52 de JohnnyBordur
eu am luat 5 pastile pe zi timp de 4 sapt....si nici un rezultat fara un concentrat proteic nici sa nu t astepti la rezultate,poti manca mult,dar trebuie neaparat si un concentrat,si eu 5 zile nu am luat concentrat si nu am simtit nimic,dupaia am luat si o mers bine
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
ciollo
Junior member 24 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 17 mar 2007 11:41 de ciollo
gilu , am si yo o intrebare pt tine ! dupa term. unui ciclu cu susta si napo de 8 sapt , de cat timp este nevoie pt k nivelu de tes. sa-si revina si la cat timp pot face un alt ciclu.merci
|
sus |
|
ciollo
Junior member 24 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 22 mar 2007 07:44 de ciollo
ce-i ala lapsus...cum adica sa ma injectez cu lapsus...??eu am inceput ciclu de luni.. si iau cate 5 caps de napo pe zii si 7 de liv 52..inca nu simt nimic ...iau si Gigant Pro Mass..de 2ori pe zii...ce ziceti cam in cat timp ar trebui sa ma astept la rezultate..Ms mult de tot
in curand o sa vezi k incepe sa-si faca efectu bine...o sa vezi la sala...sfatu meu:ia neste calciu k te omoara incheieturile !
|
sus |
|
nycu_v
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 22 mar 2007 13:13 de nycu_v
in curand o sa vezi k incepe sa-si faca efectu bine...o sa vezi la sala...sfatu meu:ia neste calciu k te omoara incheieturile ! LooLme am o problema. mi-au iesit neste bubute mici pe maine ...ce sa fac...sa intrerup ...sau?Help me pls
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposi
scris pe 22 mar 2007 17:53 de Dave
ce-i ala lapsus...cum adica sa ma injectez cu lapsus...??
sa te injectezi cu lapsus...
lapsus = cand nu iti poti aduce aminte un lucru stiut, de moment
6cp/zi respectiv 42/zi
probabil pe saptamana
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 22 mar 2007 18:06 de JohnnyBordur
ce-i ala lapsus...cum adica sa ma injectez cu lapsus...??eu am inceput ciclu de luni.. si iau cate 5 caps de napo pe zii si 7 de liv 52..inca nu simt nimic ...iau si Gigant Pro Mass..de 2ori pe zii...ce ziceti cam in cat timp ar trebui sa ma astept la rezultate..Ms mult de tot inseamna ca ii bai fie la alimentatie fie la antrenament... arnold sau cine zicea:"daca nu cresti cu deca sau napo,nu cresti cu nimic"(adaptare ca nu mai tin minte exact expresia). deci mare atentie la alimentatie,si pe urma antrenamentu sa fie pus la punct
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
ciollo
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 22 mar 2007 18:33 de ciollo
LooLme am o problema. mi-au iesit neste bubute mici pe maine ...ce sa fac...sa intrerup ...sau?Help me pls
poate fi o alergie la alimentatie....mai exact unde ti-au aparut acele "bubite"?...nu cred k e cazu sa intrerupi..tine-ne la curent cu evolutia ta(castiguri , recorduri , reac.adverse)..bafta la antrenamente
|
sus |
|
nycu_v
Junior member 23 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Na
scris pe 24 mar 2007 13:16 de nycu_v
poate fi o alergie la alimentatie....mai exact unde ti-au aparut acele "bubite"?...nu cred k e cazu sa intrerupi..tine-ne la curent cu evolutia ta(castiguri , recorduri , reac.adverse)..bafta la antrenamente pe maini de la coate in jos pana la incehieturi...si in plus a inceput sa-mi curga unpic de sange din nas...asa ampolea..fara sa fiu lovit sau eu stiu...eu am intrerupt pt moment ciclu...sa vad.. Va multumesc pt ajutor
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 24 mar 2007 13:22 de edwardk1
pe maini de la coate in jos pana la incehieturi...si in plus a inceput sa-mi curga unpic de sange din nas...asa ampolea..fara sa fiu lovit sau eu stiu...eu am intrerupt pt moment ciclu...sa vad.. Va multumesc pt ajutor
imi aparusera si mie la fel cum ai descris tu....dar erau vreo 3-4 pe mana( tot de la coate in jos ),dar nu am intrerupt ciclul ci dupa vreo 3-4 zile au disparut......
|
sus |
|
vortex
Veteran member 177 mesaje
|
scris pe 24 mar 2007 14:58 de vortex
In primul rand nu se ia singur.In al 2-lea rand nu se ia 8 sapt...e prea mult.In al 3-lea rand nu se piramideaza.
Poti face 4 sapt cu 6/zi, 3 dimineata si 3 dupamasa.
se ia 4 sapt cu 6/zi, 3 dimineata si 3 dupamasa urmate de 9 pastile de live.52 la fel 4 dimintea si 4 dupamasa seara nu se ia nimic
si ce fel de proteine sa iau sa fie bune ce miai recomanda calitate/pret si pot sa manac orice ca am auzit de la multi ca trebuie sa ti un anumit regim dar eu sunt ectomorf si nu cred ca ar trebui astept un raspuns ms mult
nimic nu-i imposibil
|
sus |
|
edwardk1
Senior member 146 mesaje
|
scris pe 25 mar 2007 14:56 de edwardk1
Eu zic sa nu`si faca femeie in timpu asta...ca`l usca)
am si eu o intrebare...liv52 unde se gaseste ca n`am gasit prin farmacii si nici pe google
nu ai cautat cum trebuie
http://www.naturaplant.ro/produse/472/Liv.52_tablete
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
scris pe 25 mar 2007 15:22 de Spynes
pe maini de la coate in jos pana la incehieturi...si in plus a inceput sa-mi curga unpic de sange din nas...asa ampolea..fara sa fiu lovit sau eu stiu...eu am intrerupt pt moment ciclu...sa vad.. Va multumesc pt ajutor
deja dak iti cade sange din nas...iti apar bube AR TREBUI SA ITI PUI UN SEMN DE INTREBARE!
stii cum se spune k fiecare organism reactioneaza in felul lui DECI trebuia sa tragi si tu evidenta concluzie k organismul tau este sensibil si k te poti distruge luand steroizi
In plus cred k sunt destui kre au repetat aici ca NAPOSIMUL este un steroid prost(am explicat si de ce) mai ales dak e folosit singur
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
Spynes
|
scris pe 25 mar 2007 15:22 de Spynes
deja dak iti cade sange din nas...iti apar bube AR TREBUI SA ITI PUI UN SEMN DE INTREBARE!
stii cum se spune k fiecare organism reactioneaza in felul lui DECI trebuia sa tragi si tu evidenta concluzie k organismul tau este sensibil si k te poti distruge luand steroizi
In plus cred k sunt destui kre au repetat aici ca NAPOSIMUL este un steroid prost(am explicat si de ce) mai ales dak e folosit singur
|
sus |
|
nycu_v
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 26 mar 2007 17:21 de nycu_v
In plus cred k sunt destui kre au repetat aici ca NAPOSIMUL este un steroid prost(am explicat si de ce) mai ales dak e folosit singur pacat ...oricum am renuntzat la ciclu...asta e mai bine slab si sanatos decat...umflat si bolnav ..nu ms tuturor pt ajutor..si la mine is pe duca bubitzele deja,,,ma mai deranjeaza din cand in cand..
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 27 mar 2007 08:25 de murphy2
imi aparusera si mie la fel cum ai descris tu....dar erau vreo 3-4 pe mana( tot de la coate in jos ),dar nu am intrerupt ciclul ci dupa vreo 3-4 zile au disparut......
Ba disperatilor lasati Naposimu si bagati suplimente si hrana sanatoasa, faceti antrenamente corecte si la timp si lasati ceea ce faceti voi!
STITI CE INSEAMNA ASTA.... CA VRETI SA CASTIGATI MULTT CU EFORT PUTIN ! [red]ASTA NU SE POOATE ![/red][blue]CAND O SA VA TREZITI O SA VA DATI SEAMA DAR VA FI PREA TARZIU![/blue]
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Naposim
scris pe 27 mar 2007 08:28 de murphy2
se ia 4 sapt cu 6/zi, 3 dimineata si 3 dupamasa urmate de 9 pastile de live.52 la fel 4 dimintea si 4 dupamasa seara nu se ia nimic
si ce fel de proteine sa iau sa fie bune ce miai recomanda calitate/pret si pot sa manac orice ca am auzit de la multi ca trebuie sa ti un anumit regim dar eu sunt ectomorf si nu cred ca ar trebui astept un raspuns ms mult
hABAR N-AM CINE TI-A DAT TIE TITLUL DE [blue]expert[/blue]!!!!!!!
[green]STIE CINEVA SAU TU CE EFECT ARE NAPOSIMUUUUU! [/green][red]E cel mai penal steroid posibil! Ca de asta ii asa eftin si prost![/red]
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Spynes
|
Re: Re: Re: Re: Naposim
scris pe 27 mar 2007 15:43 de Spynes
[red]E cel mai penal steroid posibil! Ca de asta ii asa eftin si prost![/red] ma bucur k mai este cineva cu aceasi parere ....poate asa MULTI incepatori isi vor da seama k o fuga pna la farmacie de unde pot lua cu 5 lei o cutie de napo va fi un pas GRESIT si NU VOR REZOLVA NIMIC...decat efecte secundare kre sigur vor aparea..si efecte pozitive MINIME
Trist dar de fiecare data knd ma duc in vestiar vad ktiva pusti kre ascund repede cutia de napo ....trag kt trag pe asa zisul "ciclu" si apoi se lasa de sala...evident k dak se vor mai apuca atunci se vor dopa serios..!!
Cred k majoritatea neglijeaza alimentatia..somnul si antrenamentul si pun totul pe seama GENETICULUI ...asta e doar o scuza banala ....nu pot intelege de ce unu cu 35-36-37 in brat trebuie sa se dopeze....
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|