Pagina 1 din 1
LucianM
Newbie 9 mesaje
|
O sa fac burta?
scris pe 3 sep 2012 10:23 de LucianM
Ectomorf 1.90 , 75 kg.
O sa investesc in gfx , si o sa iau 2 portii pe zi:1 dupa antrenament si a 2-a vreau sa va intreb daca este bine sa o iau cu 30 min inainte de culcare? Fara a exista riscul de a face burta!
Gandesc ca daca o iau in timpul zilei intre mese , o mare parte din proteine sa nu fie folosite ca energie,eu avand o viata activa, servici s.a.
Ce spuneti?
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
Re: O sa fac burta?
scris pe 3 sep 2012 13:30 de nicu_ivan
Ectomorf 1.90 , 75 kg.
O sa investesc in gfx , si o sa iau 2 portii pe zi:1 dupa antrenament si a 2-a vreau sa va intreb daca este bine sa o iau cu 30 min inainte de culcare? Fara a exista riscul de a face burta!
Gandesc ca daca o iau in timpul zilei intre mese , o mare parte din proteine sa nu fie folosite ca energie,eu avand o viata activa, servici s.a.
Ce spuneti?
Nu e deloc o idee buna sa consumi carbohidrati inainte de culcare din motive multiple:
-> cel mai probabil nu o sa ii arzi si deci o sa se depuna sub forma de grasime
-> cantitati ridicate de carbo inainte de culcare inhiba secretia de hormoni de crestere in timpul somnului... ceea ce nu e okay.
-> eu nici nu pot sa adorm daca mananc carbo inainte de culcare...
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 3 sep 2012 15:38 de ricardo
Ectomorf 1.90 , 75 kg.
Ce spuneti?
....dimineata si dupa antrenament, in nici un caz seara la culcare ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
LucianM
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 3 sep 2012 16:03 de LucianM
Ok am inteles.
Mai am o intrebare de gfx daca stiti.Am citit pe undeva pe acest forum ca nu se umple cupa cu varf , ci doar pana la acel semn , iar semnul este uneva pe la jumatatea cupei .
Deci sa o umplu pana la semn , sau o umplu plina ras?Nu sunt sigur ca daca o umplu pana la acel semn indeplinesc cele 100 g recomandate pe portie.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 4 sep 2012 01:26 de ricardo
Ok am inteles.
Mai am o intrebare de gfx daca stiti.Am citit pe undeva pe acest forum ca nu se umple cupa cu varf , ci doar pana la acel semn , iar semnul este uneva pe la jumatatea cupei .
Deci sa o umplu pana la semn , sau o umplu plina ras?Nu sunt sigur ca daca o umplu pana la acel semn indeplinesc cele 100 g recomandate pe portie.
...semul ar trebui sa fie cam putin mai sus de 3/4 din cupa (cel putin cand am folosit eu asa era) ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
scris pe 4 sep 2012 18:42 de KakaJr
...semul ar trebui sa fie cam putin mai sus de 3/4 din cupa (cel putin cand am folosit eu asa era) ...
asa e ! chiar mai sus de 3/4.
la dracu'... ia ma cupa rasa... iti pui prea multe intrebari!
ia dimineata si dupa antrenament!
Editat de KakaJr pe 4 sep 2012 18:43
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
Silviu0307
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 24 sep 2012 19:19 de Silviu0307
Asa se intampla cu cei care sunt la inceput cu astfel de produse, vor sa faca totul ca la carte. Baga in tine linistit si nu iti face griji daca portia o sa fie mai mare cu 5g. Poti sa iei pana la 4 portii/zi de gfx, mai ales daca ai o viata foarte activa. Spor...
|
sus |
|
Silviu0307
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 24 sep 2012 19:20 de Silviu0307
Asa se intampla cu cei care sunt la inceput cu astfel de produse, vor sa faca totul ca la carte. Baga in tine linistit si nu iti face griji daca portia o sa fie mai mare cu 5g. Poti sa iei pana la 4 portii/zi de gfx, mai ales daca ai o viata foarte activa. Spor...
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 24 sep 2012 22:09 de adi123
nu indemna la asa ceva. stiu din experienta proprie. m-am umflat ca porcul intr-o perioada. sigur face burta. surplusul se depune ca grasime
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 24 sep 2012 22:37 de nicu_ivan
Eu sunt de parere ca e bine sa cantaresti tot ce bagi in tine. (Si nu sunt la inceput... am ceva ani)
E de la sine inteles ca ai nevoie de un cantar de bucatarie... fara el nu stii cat mananci si nu poti tine o alimentatie okay.
Daca oricum ai cantarul nu vad rostul sa mai folosesti masura. Eu imi cantaresc totimpul parful(nu folosesc masura). Pun shakerul pe cantar, resetez la zero, si incep sa pun praf pana fac cate grame vreau. E cea mai buna varianta.
|
sus |
|
Cl0ud
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 27 sep 2012 14:16 de Cl0ud
Nu e deloc o idee buna sa consumi carbohidrati inainte de culcare din motive multiple:
-> cantitati ridicate de carbo inainte de culcare inhiba secretia de hormoni de crestere in timpul somnului... ceea ce nu e okay.
-> eu nici nu pot sa adorm daca mananc carbo inainte de culcare... Nici eu nu pot dormii daca mananc carbo.
Odata am mancat orez pe la 10 si ma luat somnu pe la 12:30-1 )
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 13:43 de basu
Nici eu nu pot dormii daca mananc carbo.
Zau ? Si esti sigur ca din cauza orezului nu te-a luat somnul ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 15:52 de nicu_ivan
Nici eu nu pot dormii daca mananc carbo.
Pai si tu vroiai sa mananci orez la 10 si sa te culci la 11? Orezul are multi carbo, ce interes aveai sa mananci carbo inainte de culcare?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 29 sep 2012 17:35 de ricardo
Pai si tu vroiai sa mananci orez la 10 si sa te culci la 11? Orezul are multi carbo, ce interes aveai sa mananci carbo inainte de culcare?
...de parca ar manca toata lumea cu un scop , mananca sa aiba burtile pline...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 17:37 de basu
...de parca ar manca toata lumea cu un scop , mananca sa aiba burtile pline...
Oricare ar fi interesul sau intamplarea pt care a mancat atunci orez nu stiu daca din cauza aia nu a putut dormi. De obicei o burta greu de digerat face capul foarte greu.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
NAZIMAN
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 19 nov 2012 22:06 de NAZIMAN
carbohidratii in exces se transforma imediat in grasime
rezumate doar la paine, orez, fructe, iar dulciurile poti manca in weekend sau in oricare 2 zile ale sapt.
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 30 nov 2012 19:02 de krs10
-> eu nici nu pot sa adorm daca mananc carbo inainte de culcare... eu iau super mass gainer de la dymatize inainte de culcare o cupa..asa scrie pe prospect , asta inseamna ca o sa fac burta? iau de vreo 2 saptamani asa, dar in 2 saptamani banuiesc ca nu are cum sa se vada dak fac burta
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 30 nov 2012 19:36 de CosminPerjo
eu iau super mass gainer de la dymatize inainte de culcare o cupa..asa scrie pe prospect , asta inseamna ca o sa fac burta? iau de vreo 2 saptamani asa, dar in 2 saptamani banuiesc ca nu are cum sa se vada dak fac burta
Nu inseamna ca daca asa scrie pe prospect chiar trebuie sa iei exact ca acolo...Daca ar fi dupa ei ai termina butoiul in 2 zile.Se ia inainte de culcare doar daca esti ectomorf extrem,m-am uitat la poze nu cred ca ai nevoie.
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 30 nov 2012 20:27 de krs10
Nu inseamna ca daca asa scrie pe prospect chiar trebuie sa iei exact ca acolo...Daca ar fi dupa ei ai termina butoiul in 2 zile.Se ia inainte de culcare doar daca esti ectomorf extrem,m-am uitat la poze nu cred ca ai nevoie. ok multumesc mult
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 30 nov 2012 22:08 de CosminPerjo
ok multumesc mult
Eventual seara in loc de shake bei niste lapte cu un mix de nuci alune migdale,orice grasimi nesaturate.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|