Pagina 7 8 9 10 11 12 din 12
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
Re: Sondaj Impins la piept
scris pe 15 nov 2012 11:01 de Tooxie
esti powerlifter? vrei sa partici la vreun concurs?
Power lifterii ridica peste 150 kg, mie 80-90 kg mi se pare greutatea ideala pentru piept. Daca vrei sa cresti trebuie intotdeauna sa-ti depasesti limitele. Si da, vreau sa particip la un concurs. Pe viitor sa speram.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 15 nov 2012 15:21 de MrOlympia
Power lifterii ridica peste 150 kg, mie 80-90 kg mi se pare greutatea ideala pentru piept. Daca vrei sa cresti trebuie intotdeauna sa-ti depasesti limitele. Si da, vreau sa particip la un concurs. Pe viitor sa speram.
De powerlifting sau culturism?
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 15 nov 2012 15:46 de Tooxie
De powerlifting sau culturism?
Ma tenteaza powerlifting-ul ,am evoluat de la 40 la 80 de kg impins piept intr-un timp foarte scurt si daca evoluez in acelasi ritm o sa ma gandesc mai serios la asta. Nu fac o obsesie, o sa las totul sa decurga de la sine. Maresc greutatile doar cand mi se pare prea usor.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 15 nov 2012 18:58 de yo_shmen94
Ma tenteaza powerlifting-ul ,am evoluat de la 40 la 80 de kg impins piept intr-un timp foarte scurt si daca evoluez in acelasi ritm o sa ma gandesc mai serios la asta. Nu fac o obsesie, o sa las totul sa decurga de la sine. Maresc greutatile doar cand mi se pare prea usor.
fi sigur ca nu o sa mai evoluezi lafel de repede..
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 15 nov 2012 19:19 de Tooxie
fi sigur ca nu o sa mai evoluezi lafel de repede..
Pe ce te bazezi cand spui asta? Pe evolutia ta? La 17 ani si 63 de kg nu cred ca esti in masura sa faci presupuneri.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 15 nov 2012 19:44 de radu1
Pe ce te bazezi cand spui asta? Pe evolutia ta? La 17 ani si 63 de kg nu cred ca esti in masura sa faci presupuneri.
Poate sa aibe si 50kg ca dreptate tot are. Abia acuma vine greul.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 15 nov 2012 20:37 de MrOlympia
Cam asa e .. o sa cresti din ce in ce mai greu greutatile pe masura ce incarci mai mult . O sa mai treaca ceva ani pana sa pui 40 kg in + pe bara . Dar asta depinde de fiecare , nimeni nu e la fel .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 15 nov 2012 21:45 de Tooxie
Cam asa e .. o sa cresti din ce in ce mai greu greutatile pe masura ce incarci mai mult . O sa mai treaca ceva ani pana sa pui 40 kg in + pe bara . Dar asta depinde de fiecare , nimeni nu e la fel .
Sunt constient ca o sa mearga din ce in ce mai greu dar sa nu facem presupuneri pentru ca fiecare corp e diferit si fiecare progreseaza in ritmul lui. E posibil sa pun 40 kg in + in 4 luni sau e posibil sa stagnez unde sunt. Timpul o sa decida.
Editat de Tooxie pe 15 nov 2012 21:52
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 15 nov 2012 21:51 de Tooxie
Sunt constient ca o sa mearga din ce in ce mai greu dar sa nu facem presupuneri pentru ca fiecare corp e diferit si fiecare progreseaza in ritmul lui. E posibil sa pun 40 kg in + in 4 luni sau e posibil sa stagnez unde sunt. Timpul o sa decida.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 nov 2012 12:02 de basu
Lasa ca se convinge el.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Balica
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 27 nov 2012 21:57 de Balica
Salut. Am si eu o intrebare, mai exact in cat timp ai ajuns sa ridici o 100 kg la piept ? Eu fac de vre-o 7 luni sala si am ajuns sa fac cu 70 kg 5 serii a cate 10 repetari . Merci anticipat.
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 28 nov 2012 01:11 de Tooxie
Salut. Am si eu o intrebare, mai exact in cat timp ai ajuns sa ridici o 100 kg la piept ? Eu fac de vre-o 7 luni sala si am ajuns sa fac cu 70 kg 5 serii a cate 10 repetari . Merci anticipat.
In ritmul asta nici nu o sa progresezi prea curand. Mai bine faci 3-4 seturi crescatoare decat 5 cu aceeasi greutate. Iti dau exemplul meu:
1 serie bara goala 15-20 rep
1 serie 40 kg 10-12 rep
1 serie 80 kg 8 rep (cu partener)
1 serie 60 kg 6-8 rep imediat dupa seria cu 80 kg. Dar eu pun si bara la socoteala deci a nu se intelege gresit. Sunt 60 kg discuri si 20 bara. Incearca si vezi cum ti se pare.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 30 nov 2012 18:49 de krs10
Am si eu o nelamurire practic culturismul de vreo 3 ani, sunt 100% natural( am folosit doar vreo 4 luni steroizi mai demult,mare greseala) am 1.73 si 72 kg 43cm in brat si vad ca imping mult la piept fata de alte persoane care vin in sala care sunt mult peste greutatea si dezvoltarea mea.Acum imping 185 kg fac o repetare corecta si normal fac cu 150 kg 2 serii 4-6 repetari.CU CAT faceti voi? Va rog sa specificati greutatea voastra inaltimea si dimensiunea brat.Ps nu rasp daca folositi steroizi pt ca nu are sens(si incercati sa nu mintiti pt ca pe voi va mintiti)..... faci ft bn dupa parerea mea, eu fac cu 80 de kg 3 4 repetari...dupa 1 an
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 30 nov 2012 23:10 de Gilu
faci ft bn dupa parerea mea, eu fac cu 80 de kg 3 4 repetari...dupa 1 an "ft" "nb", scrii corect sau iti sterg posturile.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 1 dec 2012 19:18 de krs10
"ft" "nb", scrii corect sau iti sterg posturile. scuze.. obisnuinta
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 00:41 de cernescu16
100 kg 6-7 repetari , 3 ani de sala.
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
RemusBa
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 13 ian 2013 19:08 de RemusBa
Salutare!
Aveti idee ce concursuri de impins la piept sunt programate pentru anul 2013? Ma intereseaza in mod special cele in care trebuie sa faci numarul maxim de repetari cu propria greutate a corpului.
Va multumesc anticipat!
|
sus |
|
Chiru123
Veteran member 210 mesaje
|
scris pe 14 ian 2013 12:24 de Chiru123
1 nu stiu nimic de nici un concurs, dar trebuie sa fie ceva prin marile orase
2 eu zic ca nu o sa cresti vesnic greutatile, avem toti limite, deja faci cu 100 si mai vrei inca 40 in 4 luni?nu trebuie sa te grabesti, cresti cand simti
3 daca faci 4-6 repetari cu 100 poti creste
ps: eu dupa cateva saptamani am vrut sa cresc cu 9 sau 10 kg si nici nu am putut ridica de la piept, acum dupa mai mult de o luna chiar pot sa schimb, dar mai fac tot cu aceasi greutate cateva saptamani.
dupa cam o luna de culturism(dupa cateva luni de pauza) mi-a crescut semnificativ forta si masa musculara si fac exercitiile extrem de usor fata de acum 6 luni.
eu prima data(acum 8 luni) cand am inceput am facut acasa cu vreo 25 kg la piept si abia faceam flexii pentru biceps tot cu 25 kg(3 saptamani sa ma obisnuiesc), apoi am trecut la 40 si acum fac triplu fata de inceput la piept si flexii fac cu 40 kg, mai cresc 10 kg la piept ca fac fara probleme 12 repetari si vreau sa fac 4-8 cu noua greutate. bafta tuturor!
Editat de Chiru123 pe 14 ian 2013 12:30
nu renunta niciodata, ridica-te din propria cenusa fiu al Romei!
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 14 ian 2013 17:22 de cernescu16
1 nu stiu nimic de nici un concurs, dar trebuie sa fie ceva prin marile orase
2 eu zic ca nu o sa cresti vesnic greutatile, avem toti limite, deja faci cu 100 si mai vrei inca 40 in 4 luni?nu trebuie sa te grabesti, cresti cand simti
3 daca faci 4-6 repetari cu 100 poti creste
ps: eu dupa cateva saptamani am vrut sa cresc cu 9 sau 10 kg si nici nu am putut ridica de la piept, acum dupa mai mult de o luna chiar pot sa schimb, dar mai fac tot cu aceasi greutate cateva saptamani.
dupa cam o luna de culturism(dupa cateva luni de pauza) mi-a crescut semnificativ forta si masa musculara si fac exercitiile extrem de usor fata de acum 6 luni.
eu prima data(acum 8 luni) cand am inceput am facut acasa cu vreo 25 kg la piept si abia faceam flexii pentru biceps tot cu 25 kg(3 saptamani sa ma obisnuiesc), apoi am trecut la 40 si acum fac triplu fata de inceput la piept si flexii fac cu 40 kg, mai cresc 10 kg la piept ca fac fara probleme 12 repetari si vreau sa fac 4-8 cu noua greutate. bafta tuturor! adica tu faci cu 40kg flexii cu bara la biceps? si la piept impins tot cu 40? nici tu nu te crezi )))
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 14 ian 2013 17:24 de adi123
adica tu faci cu 40kg flexii cu bara la biceps? si la piept impins tot cu 40? nici tu nu te crezi )))
nici eu nu prea )
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 14 ian 2013 21:24 de cernescu16
nici eu nu prea ) deci ne lamuresti si pe noi pana la urma cum faci si la biceps si la piept cu 40 dupa 8 luni de sala? )
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 14 ian 2013 23:21 de adi123
deci ne lamuresti si pe noi pana la urma cum faci si la biceps si la piept cu 40 dupa 8 luni de sala? )
cred ca face cu 75kg la piept din ce am inteles eu )pai daca reusesti sa faci asa la greutatea ta bravo.
Editat de adi123 pe 14 ian 2013 23:48
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 ian 2013 20:35 de basu
cred ca face cu 75kg la piept din ce am inteles eu )pai daca reusesti sa faci asa la greutatea ta bravo.
Cernescu si Adi sunteti baieti seriosi care puteti mai mult. Aceasta disputa nu inseamna nimic.
Editat de basu pe 23 ian 2013 20:41
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 23 ian 2013 21:21 de cernescu16
Cernescu si Adi sunteti baieti seriosi care puteti mai mult. Aceasta disputa nu inseamna nimic. asa-i, m`o luat gura pe dinainte.. dar am zis poate ma imi zice si mie vreun truc sa fac biceps cu cat fac piept
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 17:45 de nicu_ivan
asa-i, m`o luat gura pe dinainte.. dar am zis poate ma imi zice si mie vreun truc sa fac biceps cu cat fac piept
Nu toata lumea poate sa faca asta. Chiru este o exceptie a naturii, un potential genetic extraordinar Daca incerci tu sa faci ce face el o sa iti rupi ceva.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 24 ian 2013 20:38 de Tooxie
De fapt baiatul a vrut sa spuna altceva dar s-a exprimat gresit
Face piept cu 75 si biceps cu 40. Acum 8 luni facea acasa piept si biceps cu 25 kg, poate din lipsa de greutati.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 22:49 de nicu_ivan
De fapt baiatul a vrut sa spuna altceva dar s-a exprimat gresit
Face piept cu 75 si biceps cu 40. Acum 8 luni facea acasa piept si biceps cu 25 kg, poate din lipsa de greutati.
Eu am vrut sa zic ca nu il cred nici ca face piept cu 75, nici ca face biceps cu 40. El are 60 de kg si 30 in brat, ceea ce e dubios pentru ca acu 2 zile avea 55 kg si 29 in brat. ) Am si print screen cu asta, dar deh... nu e nemaintalnit ca cresti 5 kile si 1 cm in brat in 2-3 zile. :-"
Cred ca si cernescu tot asta a vrut sa zica. Eu unu cred ca ne vinde gogosi domnul chiru.
Editat de nicu_ivan pe 24 ian 2013 22:51
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Cashu
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 25 mar 2013 21:54 de Cashu
1.84 80 kg,1 an de sala,80 la piept 2-4 repetari.
|
sus |
|
Pagina 7 8 9 10 11 12 din 12
| |
|