Pagina 1 2 3 4 5 din 5
mititel
Newbie 8 mesaje
|
Re: Suplimente MUSCLETECH
scris pe 13 aug 2011 00:05 de mititel
E drept ca portia e calculata la general pentru marea majoritate de oameni doar daca stii exact cata proteina ai nevoie/servire si stii ca restul merge la wc atunci iti permiti sa iti recalculezi doza.
Daca imparti la 3 portia e normal sa ai prea putina proteina. Tu iei mai putin si adaugi proteina si carbo probabil de mai proasta calitate ca altfel ar iesi mai scump decat sa iei dupa cum zice pe masura.
Eu nu cred ca cei de la Muscletech fac o reteta proasta.
cam asa as zice si eu. folosesc de putin timp mass tech-ul, dar avand in vedere ca il iau imediat dupa antrenament(nu stiu cat de corect este), nu prea are "timp" sa ajunga "afara".
multumesc!
|
sus |
|
mititel
Newbie 8 mesaje
|
Re: Suplimente MUSCLET
scris pe 13 aug 2011 00:11 de mititel
nu nu , cand spun ca e mult 100 g carbo ma refer la faptul ca e mult pentru o portie (o masa) ...in care mai ai si 40 g proteina ! indiferent de tipul somatic , parerea mea e ca e mult !
30 grame de proteina (deci vre-o 40 grame de pulbere dintr-un concentrat bun)
si 50-70 grame de carbo e suficient pentru prima masa de dupa antrenament ; cine vrea sa mai ia o portie dupa o ora e ok
in cazul asta, ar fi buna o recomandare de produs mai bine structurat....
|
sus |
|
mititel
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 13 aug 2011 00:21 de mititel
Deci, daca vei citi cu atentie eticheta, vei vedea ca o portie inseamna 5 masuri, adica 218 g. Intr-adevar, prepar 2 shakere pline cu lapte si il beau in 30 min. Dupa asta sunt umflat ca o gravida dar .... asta e! Cel mai putin vascos Mass Tech este de vanilie, iar cel mai vascos e cel de ciocolata. La 2,5 masuri, cat incap intr-un shaker, adaug cam 300 ml lapte si dupa asta urmeaza al 2-lea shaker (inca 2,5 masuri cu 300 ml lapte). Daca vrei muschi, trb sa faci si niste sacrificii, nu crezi ???
eu il beau cu apa ca am ceva probleme cu laptele. nu am nevoie de 2 shaker-e, in prezentare scrie 500 ml...pt 5 masuri. cu vanilie, nu mi se pare extrem de vascos, e chiar 'baubil'....
|
sus |
|
bumbmw
Junior member 18 mesaje
|
Suplimente MUSCLET
scris pe 1 feb 2012 16:55 de bumbmw
este buna combinatia mass tech + pak + storm?
am 1.90 si 90 kg si doresc sa cresc:d
|
sus |
|
drakee
Veteran member 172 mesaje
|
scris pe 1 feb 2012 17:45 de drakee
este buna combinatia mass tech + pak + storm?
am 1.90 si 90 kg si doresc sa cresc:d
beton
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 30 nov 2012 20:38 de krs10
Au aparut si la noi..intr-un final, nu-s multe suplimente...sunt doar 3, Gakic, Mass-Tech si Hidroxycut Hardcore.Important e ca s-a facut si pasul asta, chiar daca preturile sunt mult prea mari momentan, sa speram ca vor mai scadea.
Eu mi-am luat Hidroxycut Hardcore, voi incepe sa il iau peste vre-o saptamana, cand voi termina cu Xenadrine. Salut..ai vreo idee despre cell tech? mi.am luat o galeata de 3 kg si as dori sa aflu niste pareri,rezultate .
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 2 dec 2012 11:45 de MrOlympia
Salut..ai vreo idee despre cell tech? mi.am luat o galeata de 3 kg si as dori sa aflu niste pareri,rezultate .
Ca idee .. cand iti cumperi ceva te informezi bine despre acel produs .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 2 dec 2012 19:23 de Undisputed
Ca idee .. cand iti cumperi ceva te informezi bine despre acel produs .
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 2 dec 2012 21:43 de krs10
Ca idee .. cand iti cumperi ceva te informezi bine despre acel produs . mam informat...ca nu`l cumaparam de nebun dar vroiam sa stiu daca la mai folosit cineva si ce rezultate a avut
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 3 dec 2012 13:34 de krs10
Salut..ai vreo idee despre cell tech? mi.am luat o galeata de 3 kg si as dori sa aflu niste pareri,rezultate . numai am nevoie de parere, multumesc l.am incercat eu si e foarte gretos la gust ..cu aroma de portocale ,nu prea le recomand
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 3 dec 2012 14:48 de Tooxie
numai am nevoie de parere, multumesc l.am incercat eu si e foarte gretos la gust ..cu aroma de portocale ,nu prea le recomand
Inainte sa cumperi un produs, cauti pe net pareri despre produsul ala de la pers ce l-au folosit.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 3 dec 2012 18:00 de krs10
Inainte sa cumperi un produs, cauti pe net pareri despre produsul ala de la pers ce l-au folosit. am cautat..dar nimeni nu spunea nimic de gust..de obicei toti spuneau de rezulatate ca da rezulatte...dar vad ca gustul lasa de dorit
|
sus |
|
cezar90
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 6 feb 2013 11:47 de cezar90
Nitrotech hard-core pro series contine aspartame..nu mi-a venit sa credp.s am luat zeci de kg de gainere,dar vreau o proteina de calitate combinata cu n complex de carbo dupa antrenament..tip somatic ectomorf cu tendinte spre mezo..dintre bsn 6 sau gold whey?Care ar fi mai buna?Oarecum bsn syntha este mult mai complexa,dar complexa a fost si 7 fusion,care nu mi se pare cine stie ce,poate c am fost invatat numai cu gainere
cezar petrea
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 14 mar 2013 13:56 de Gilu
Probabil cel mai bun Whey de pe piata.
http://www.megaproteine.ro/Proteine/Muscletech-Nitro-Tech-Performance-Series-1-8kg/
Muscletech-Nitro-Tech-Performance-Series-1-8kg-1.jpg (49.15 KB)
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 14 mar 2013 14:10 de stefanp
am cautat..dar nimeni nu spunea nimic de gust..de obicei toti spuneau de rezulatate ca da rezulatte...dar vad ca gustul lasa de dorit degeaba cumperi un supliment daca nu poti sa l consumi.ce e bun la gust pentru cineva,poate sa nu fie bun pentru altcineva,e simplu.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 14 mar 2013 20:31 de sZoTaK
Probabil cel mai bun Whey de pe piata.
http://www.megaproteine.ro/Proteine/Muscletech-Nitro-Tech-Performance-Series-1-8kg/
la ce pret are... ia uite ce as lua eu, daca as avea acces la ea:
http://www.tigerfitness.com/MTS-Whey-Protein-5lbs-p/mtswhey.htm
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 14 mar 2013 22:21 de raduroberti
la ce pret are... ia uite ce as lua eu, daca as avea acces la ea:
http://www.tigerfitness.com/MTS-Whey-Protein-5lbs-p/mtswhey.htm
ce Te Face sa te gandesti La concentratul asta care nu ai Acces la el?Cred ca Te Referi Tot La Pret nu?
|
sus |
|
fighterk1
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 26 apr 2013 22:48 de fighterk1
Stie cineva ce s-a schimbat la creatina hardcore de la muscletech? Am vazut ca au introdus o noua formula in locul celei vechi. Mai are acelasi efect? Cea veche era f buna, te umfla super tare, de aceea intreb daca formula noua o fi la fel de buna sau au scos din ingrediente si efectele au scazut? Multumesc anticipat.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 15:21 de raduroberti
Cam toate contin aspartam, ca doar nu o sa puna zahar in ele
Syntha e foarte bun... Dorian Yates - Tempro e aparut de curand fata de altele cu traditie dar e f sus ca si calitate.
Mai sunt si alti indulcitori care sunt mai sanatosi...dar am citit recent ca cica aspartamul nu este chiar asa cancerigen cum se credea
|
sus |
|
CatalinXp
Senior member 123 mesaje
|
scris pe 4 oct 2013 17:54 de CatalinXp
Ce pareri aveti despre produsul CELL -TECH ? L-a mai folosit cineva ?
|
sus |
|
Sasknl
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 1 dec 2013 23:55 de Sasknl
pot combina mass tech cu nitro tech si cell tech?
pot adauga si animal pump?
|
sus |
|
Sasknl
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 2 dec 2013 14:37 de Sasknl
pot combina mass tech cu nitro tech si cell tech?
pot adauga si animal pump?
nitro tech sau mass tech?
|
sus |
|
I_Need_Money
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 29 iun 2014 11:26 de I_Need_Money
Salut am o si eu o mica "problema", am folosit ceva timp GFX-8 de la Pro... si am avut rezultate excelente. Dar asi dori sa il schimb ca de o perioada nu mai cresc cred ca s-a obijnuit organismul cu el. Daca mi-ati putea recomanda ceva mai bun (eu m-am gandit la MAss Tech sau Gain Fast) Multumesc anticipat.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 30 iun 2014 09:06 de basu
Salut am o si eu o mica "problema", am folosit ceva timp GFX-8 de la Pro... si am avut rezultate excelente. Dar asi dori sa il schimb ca de o perioada nu mai cresc cred ca s-a obijnuit organismul cu el. Daca mi-ati putea recomanda ceva mai bun (eu m-am gandit la MAss Tech sau Gain Fast) Multumesc anticipat.
Sa vedm ce te faci cand s-o obijnui corpul si cu mancarea.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
I_Need_Money
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 2 iul 2014 00:25 de I_Need_Money
Sa vedm ce te faci cand s-o obijnui corpul si cu mancarea.[/q`ote]
La asta nu m-am gandit dar cred ca incerci sa mai schimbi regimul alimentar si cu suplimentele nu e chiar aceelasi lucru ca cu mancarea (cred) oricum daca imi poti spune ce supliment sa incerc intre cele 2 ti-asi fi recunoscator
|
sus |
|
VladimirAlex
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 2 iul 2014 13:59 de VladimirAlex
Salut Gilu ,mi-am luat de la Muscletech Nitro-Tech Performance Series dar vroiam sa stiu daca il administrez doar dupa antrenament sau si in alt moment al zilei .In zilele de pauza cum il pot administra?
Editat de VladimirAlex pe 2 iul 2014 14:13
/Go Hard or Go Home \
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 2 iul 2014 14:19 de Gilu
In zilele de pauza cum il pot administra? Dimineata.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|