Pagina 1 2 3 din 3
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: ce parere aveti despre zyzz??
scris pe 22 nov 2012 14:40 de Gilu
Din ce am citit omu' a murit din cauza unei supradoze de cocaina....ce parere poate avea un om normal la cap?Una foarte proasta.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Robert96
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 22 nov 2012 21:00 de Robert96
Defapt a facut STOP CARDIAC in timpul unui antrenament si a fost gasit mort in toaleta.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 22 nov 2012 22:56 de nicu_ivan
Defapt a facut STOP CARDIAC in timpul unui antrenament si a fost gasit mort in toaleta.
Cum a devenit sauna toaleta? Citez wikipedia:
"On 5 August 2011, Aziz Shavershian suffered a heart attack in a sauna, while on holiday in Bangkok, Thailand. He was taken to a hospital, where doctors were unable to revive him."
Cu alte cuvinte a facut stop cardiac intr-o sauna.
Personal eu cred ca si-a distrus inima si sistemul cardio-vascular cu steroizi, stimulanti puternici & combinatii de pre-workouturi, droguri recreationale(ex. cocaina), nu facea cardio dar baga tone de arzatoare de grasimi, etc.
Deci ce pot sa zic, oricine si-ar fi dat seama ca nu ai cum sa o duci mult combinand toate alea...
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 11 dec 2012 21:10 de krs10
eu spun ca omu era prea tare! nota 10 pentru corp...dar felu in care traia..ia cam pus capac in fine banuiesc ca oricine merge in club mai bea..dar el pe langa ca avea problme cu inima lua si steroizi se si droga fuma bea si pierdea nopti..toate astea normal ca i.au pus capac. in fine acum inspira multe persoane , mie mi se parea ok..dar uneori era prea de tot )!
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 2 aug 2013 20:25 de adi123
o parere foarte proasta! era un fel de cocalar
la corp arata destul de bine dar degeaba
Editat de adi123 pe 2 aug 2013 20:25
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 2 aug 2013 23:24 de Bosh
Zyzz?
Vrei sa spui,Fiul lui Zeus,Fratele lui Hercules,Regele Fitness-ului?
Oh,da,te asigur eu,te putea inspria doar stand cu tine-n camera,fara sa-ti vorbeasca !
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
DanTM
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 2 aug 2013 23:52 de DanTM
o parere foarte proasta! era un fel de cocalar
la corp arata destul de bine dar degeaba
Nu era un cocalar, cuvantul cocalar exista doar in Romania noastra draga, el era un "rebel", adica daca vroia sa faca ceva, facea, nu ii pasa de hateri. Daca ai observat, mergea pe strada fara tricou, doar cu pantalonii lui faimosi de la 2eros si dansa muzza in multime. Cocalar sau nu, uite ca a inspirat pe multi sa isi traiasca viata si sa se apuce de un sport, sa nu mai stea in camera la PC sa ramana fraieri pentru tot restul vietii.
|
sus |
|
DanTM
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 2 aug 2013 23:53 de DanTM
nota 10 pentru corp...dar felu in care traia..ia cam pus capac in fine banuiesc ca oricine merge in club mai bea..dar el pe langa ca avea problme cu inima lua si steroizi se si droga fuma bea si pierdea nopti..toate astea normal ca i.au pus capac. in fine acum inspira multe persoane , mie mi se parea ok..dar uneori era prea de tot )!
"Everybody, one day, will die and be forgotten. Act and behave in a way that will make life interesting and fun, fuck a mundane, predictable life working Monday to Friday with something you derive no pleasure from; just living life out till you grow old and wither away. Find a passion, form relationships, don't be afraid to get out there and fuck what everyone else thinks, trust me it's a lot more fun that way."
Ce pot spune, pe mine practic el m-a inspirat sa fac ceva cu viata mea plictisitoare. Bine, nu sa ajung asa de departe, sa traiesc viata la nivelul asta. Si impactul lui asupra mea, chiar a avut efect, si se vad schimbarile (nu eu spun asta).
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 2 aug 2013 23:58 de DMX22
Nu era un cocalar, cuvantul cocalar exista doar in Romania noastra draga, el era un "rebel", adica daca vroia sa faca ceva, facea, nu ii pasa de hateri. Daca ai observat, mergea pe strada fara tricou, doar cu pantalonii lui faimosi de la 2eros si dansa muzza in multime. Cocalar sau nu, uite ca a inspirat pe multi sa isi traiasca viata si sa se apuce de un sport, sa nu mai stea in camera la PC sa ramana fraieri pentru tot restul vietii.
imi pare rau de acela la care i-a inspirat viata..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 3 aug 2013 00:46 de adi123
pe mine nu m-a inspirat nici un culturist sa ies din casa sa imi lucrez corpul. m-a determinat viata sa fac acest pas. nu eram acceptat de societate, nu puteam face nimic, eram anemic, mi-era rusine sa dau tricoul jos de pe mine...
zyzz asta mai rau facea: se afisa cu fete, bea, se distra... ce model e asta? era un exemplu prost. in plus, eu ma simteam destul de rau cand vedeam lucrurile astea imi veneau ganduri negre. un exemplu bun e un culturist in sala de forta, care sa curga apele de pe el de la efort, sa se chinuie sa faca ultimile repetari. nu un cocalar (sau zii cum vrei tu) in care video-urile erau 10% munca si 90% lauda.
in plus, nu era deloc slab sau ectomorf cand s-a apucat. era un om normal putin mai slabut. nu era hard gainer.
sa nu mai spunem si de prostiile pe care le baga in el.
nu a fost deloc un exemplu. e parerea mea.
eu am avut ca exemple culturistii de moda veche, care nu se prosteau in halul asta cu bf cat mai scazut, sa se vada patratelele. modele pentru mine au fost cei masivi.
urmareste "Joe Weider's Bodybuilding Training System"
eu cand am sa imi ating obiectivele nu am sa urmez deloc stilul ala ratat de viata. am sa am cate o iesire si eu o data pe luna, o sa merg si eu la fete, dar asta o sa fie viata mea privata. nu ma laud cu asta pe youtube. zyzz a fost doar "dat mare" pe youtube si facut bani din asta.
Editat de adi123 pe 3 aug 2013 00:49
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 00:56 de Bosh
zyzz a fost doar "dat mare" pe youtube si facut bani din asta.
Ai lui,respectiv,ChestBrah,inca fac bani de pe urma lui .
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
DanTM
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 00:59 de DanTM
pe mine nu m-a inspirat nici un culturist sa ies din casa sa imi lucrez corpul. m-a determinat viata sa fac acest pas. nu eram acceptat de societate, nu puteam face nimic, eram anemic, mi-era rusine sa dau tricoul jos de pe mine...
zyzz asta mai rau facea: se afisa cu fete, bea, se distra... ce model e asta? era un exemplu prost. in plus, eu ma simteam destul de rau cand vedeam lucrurile astea imi veneau ganduri negre. un exemplu bun e un culturist in sala de forta, care sa curga apele de pe el de la efort, sa se chinuie sa faca ultimile repetari. nu un cocalar (sau zii cum vrei tu) in care video-urile erau 10% munca si 90% lauda.
in plus, nu era deloc slab sau ectomorf cand s-a apucat. era un om normal putin mai slabut. nu era hard gainer.
eu am avut ca exemple culturistii de moda veche, care nu se prosteau in halul asta cu bf cat mai scazut, sa se vada patratelele. modele pentru mine au fost cei masivi.
eu cand am sa imi ating obiectivele nu am sa urmez deloc stilul ala ratat de viata. am sa am cate o iesire si eu o data pe luna, o sa merg si eu la fete, dar asta o sa fie viata mea privata. nu ma laud cu asta pe youtube. zyzz a fost doar "dat mare" pe youtube si facut bani din asta.
Zyzz nu cauta sa fie un animal de om, fetelor nu prea le plac bodybuilderii exagerati. Zyzz cauta sa fie "aesthetic", adica sa arate bine, plus ca nu era culturist, era fitness model, ca si Jeff Seid sau Lazar Angelov. Nu era hardgainer? Ai vazut poza de progres a lui si a fratelui sau, ai vazut ca amandoi aveau vreo 53 de kg cand au inceput? Si asta la 17-18 ani. Plus ca nu toti il inteleg pe Zyzz, daca ai vazut un video, ti se pare ca e un clovn ce merge fara tricou pe strada si zice "umad?" la toti. Ia studeaza-i tu viata si uita-te la toate videourile, si iti garantez ca te inspira si pe tine sa nu mai fi un "sad cunt" .
'quote]zyzz asta mai rau facea: se afisa cu fete, bea, se distra... ce model e asta? era un exemplu prost.
Cum poti sa spui ca e un exemplu prost ca te motiveaza sa nu mai fi un no lifer? Stiu, e rau sa iti traiesti viata, cel mai bine e sa muncesti de la 8 la 5, sa mergi la sala si iar la somn. Aia se cheama deja rutina si monotonie, si sa nu spun ca devi si antipatic.
|
sus |
|
DanTM
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 01:02 de DanTM
Ai lui,respectiv,ChestBrah,inca fac bani de pe urma lui .
Practic da, Zyzz si-a promovat numele pe internet, si-a facut o imagine, si-a facut si propriul brand de proteina, iar acum Chestbrah si Mutated Nation fac bani de pe urma lui .
|
sus |
|
DanTM
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 01:05 de DanTM
Zyzz?
Vrei sa spui,Fiul lui Zeus,Fratele lui Hercules,Regele Fitness-ului?
Oh,da,te asigur eu,te putea inspria doar stand cu tine-n camera,fara sa-ti vorbeasca !
Pai da, din cate am vazut, avea carisma aia, avea ca o aura in jurul lui, printr-o simpla prezenta aduna oameni in jurul lui. El practic zicea ca asta si vroia sa faca, cand merge undeva, chiar daca nu scoate nici o vorba, a doua zi lumea sa isi aduca aminte de el doar prin simplul fapt cum arata.
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 01:06 de londoncalling
nu te inteleg , esti cocalar daca te afisezi cu fete?
sincer ... ai vrea si tu sa fii cocalar dar sa fii cu fetele care era tipul asta Zyzz
cat despre ce facea .. e fix problema lui... a suportat consecintele.... si stai linistit... corpul care-l avea ... l-a facut in sala ... nu in cluburi... ca a apelat la steroizi si altele... na asta e.. nimeni nu e perfect.
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 3 aug 2013 01:13 de adi123
Zyzz nu cauta sa fie un animal de om, fetelor nu prea le plac bodybuilderii exagerati. Zyzz cauta sa fie "aesthetic", adica sa arate bine, plus ca nu era culturist, era fitness model, ca si Jeff Seid sau Lazar Angelov. Nu era hardgainer? Ai vazut poza de progres a lui si a fratelui sau, ai vazut ca amandoi aveau vreo 53 de kg cand au inceput? Si asta la 17-18 ani. Plus ca nu toti il inteleg pe Zyzz, daca ai vazut un video, ti se pare ca e un clovn ce merge fara tricou pe strada si zice "umad?" la toti. Ia studeaza-i tu viata si uita-te la toate videourile, si iti garantez ca te inspira si pe tine sa nu mai fi un "sad cunt" .
'quote]zyzz asta mai rau facea: se afisa cu fete, bea, se distra... ce model e asta? era un exemplu prost.
Cum poti sa spui ca e un exemplu prost ca te motiveaza sa nu mai fi un no lifer? Stiu, e rau sa iti traiesti viata, cel mai bine e sa muncesti de la 8 la 5, sa mergi la sala si iar la somn. Aia se cheama deja rutina si monotonie, si sa nu spun ca devi si antipatic.
dan, stiu ca esti fan infocat zyzz dar macar ramai la un ton decent. oare de ce toti adolescentii din ziua de azi vor sa fie slabi dar sa aiba patratele? de ce nimeni nu mai vrea sa fie barbat, masiv? pentru ca au ca exemple cocalari de genul asta. am gasit pe acest site zeci de pustani de 16 ani si 50kg care vroiau definire. asta e exemplul de care vorbesti tu?
esti si tu tanar probabil nu intelegi despre ce vorbesc.
suntem barbati, trebuie sa aratam ca niste barbati nu niste fotomodele. il vedeam pe zyzz asta doar in chiloti, mai avea putin si ii dadea jos pe youtube. asta e atitudine de ala care "lucreaza" la chat daca ma intelegi. te rog pastreaza-ti calmul ca nu te injur pe tine )
uite un adevarat model(lasa-l pana la sfarsit sa vezi cum arata):
http://www.youtube.com/watch?v=NIXIfEDOxwk
londoncalling, nu spun ca era cocalar pentru ca se afisa cu fetele sau pentru cum arata (am si spus in primul post ca arata bine), ci atitudinea lui era.
ce vreau sa spun e ca a profitat de unii mai slabi ( de inger ) atingandu-i la coarda sensibila.
Editat de adi123 pe 3 aug 2013 01:21
|
sus |
|
DanTM
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 01:55 de DanTM
dan, stiu ca esti fan infocat zyzz dar macar ramai la un ton decent. oare de ce toti adolescentii din ziua de azi vor sa fie slabi dar sa aiba patratele? de ce nimeni nu mai vrea sa fie barbat, masiv? pentru ca au ca exemple cocalari de genul asta. am gasit pe acest site zeci de pustani de 16 ani si 50kg care vroiau definire. asta e exemplul de care vorbesti tu?
esti si tu tanar probabil nu intelegi despre ce vorbesc.
suntem barbati, trebuie sa aratam ca niste barbati nu niste fotomodele. il vedeam pe zyzz asta doar in chiloti, mai avea putin si ii dadea jos pe youtube. asta e atitudine de ala care "lucreaza" la chat daca ma intelegi. te rog pastreaza-ti calmul ca nu te injur pe tine )
http://www.youtube.com/watch?v=NIXIfEDOxwk
londoncalling, nu spun ca era cocalar pentru ca se afisa cu fetele sau pentru cum arata (am si spus in primul post ca arata bine), ci atitudinea lui era.
ce vreau sa spun e ca a profitat de unii mai slabi ( de inger ) atingandu-i la coarda sensibila.
Imi pastrez calmul, evident ca nu ma injuri pe mine, dar nici nu ai idee despre ce vorbesti, documenteaza-te mai intai si dupa vi si critici. Nu stiu cat de slab era Zyzz, daca la 1,84 cat avea si 90 de kg (100kg inainte sa moara) era slab, atunci nu stiu ce sa mai zic, sa nu uitam totusi ca era ectomorf...
http://bondilife.com/blog/wp-content/uploads/2011/08/zyzz-b each1.jpg
Ce zici, era micut si slab aici? Am luat o poza oarecare de pe internet...
Editat de DanTM pe 3 aug 2013 01:57
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 3 aug 2013 02:07 de adi123
Imi pastrez calmul, evident ca nu ma injuri pe mine, dar nici nu ai idee despre ce vorbesti, documenteaza-te mai intai si dupa vi si critici. Nu stiu cat de slab era Zyzz, daca la 1,84 cat avea si 90 de kg (100kg inainte sa moara) era slab, atunci nu stiu ce sa mai zic, sa nu uitam totusi ca era ectomorf...
cum am mai spus, la corp arata ok, dar am incercat sa pun in discutie alta problema. parerea mea e ca este un exemplu nociv pentru tineri. stiu ce vorbesc am facut si eu prostii la viata mea
Editat de adi123 pe 3 aug 2013 02:09
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 09:48 de sZoTaK
http://www.youtube.com/watch?v=NIXIfEDOxwk de ce e asta un model, ca n-am inteles.. ?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
DanTM
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 10:47 de DanTM
de ce e asta un model, ca n-am inteles.. ?
Aia nu inteleg nici eu, doar ca merge la sala si e disciplinat cum e fiecare bodybuilder, ce e asa iesit din comun?
cum am mai spus, la corp arata ok, dar am incercat sa pun in discutie alta problema. parerea mea e ca este un exemplu nociv pentru tineri. stiu ce vorbesc am facut si eu prostii la viata mea
Da, stiu, ca te indeamna sa iti traiesti viata si sa nu mai pierzi zile in fata PCului jucandu-te WoW si CS. Iti trebuie mai multa documentatie sa intelegi ce e cu acest Zyzz, si de ce toata lumea stie de el si nu despre amicul tau caruia video ai postat. Uite aici mai detaliat, daca nu intelegi ce vreau eu sa iti explic http://www.youtube.com/watch?v=9fjUwi3MHJQ
Editat de DanTM pe 3 aug 2013 10:48
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 3 aug 2013 11:57 de adi123
Aia nu inteleg nici eu, doar ca merge la sala si e disciplinat cum e fiecare bodybuilder, ce e asa iesit din comun?
pentru a avea rezultate disciplina nu trebuie sa fie doar in sala de forta. decat sa merg in cluburi sa pierd noptile, sa beau sa fumez sa ma droghez iar ce fac la sala sa fac degeaba, nu mai bine stau acasa si "joc cs si wow" cum spui tu? am pierdut si eu cateva nopti de cand fac sala iar rezultatele au fost dezastruase. eu iti spun sincer: nici un ectomorf nu va ajunge sa arate asa ca zyzz daca are stilul ala de viata, nu mai punem ca a bagat in el la greu de toate. nu stii pentru ca nu esti in situatia asta.
mai spun odata: e un profitor nu un model.
eu mi-am spus punctul de vedere nu mai are rost sa continui discutia
Editat de adi123 pe 3 aug 2013 12:06
|
sus |
|
Marius86
Senior member 68 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 13:21 de Marius86
Haters gonna hate
Iron on my mind.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 3 aug 2013 13:42 de adi123
Haters gonna hate
Marius86, te inseli nu sunt deloc un "hater" cum spui tu. zyzz e cel mai prost model pe care il poti alege din culturism. ca dovada, a si murit datorita prostiei. mai e altceva de spus?
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 13:57 de Tooxie
Adi are dreptate, Zyzz este cel mai prost model pentru cineva care vrea sa faca culturism. El promova alcoolul, tigarile, drogurile, consumul de steroizi, nopti pierdute in cluburi.
Asta iti poate distruge toate progresele si nu in ultimul rand iti poate distruge viata. In cel mai fericit caz poti fi gasit mort cu spume la gura intr-un club de la un cocktail de anabol si heroina.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 14:34 de basu
Marius86, te inseli nu sunt deloc un "hater" cum spui tu. zyzz e cel mai prost model pe care il poti alege din culturism. ca dovada, a si murit datorita prostiei. mai e altceva de spus?
Pai cam de pe la inceputul acestui topic genial despre nimic nu prea a fost mare lucru de spus.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 15:26 de AirWalk
Take a break and read a book .
Adi are dreptate 100 % in tot ce a zis pana acuma.
Daca ala e exemplu de urmat atunci dute si incerca sa ajungi la "performanta" lui incredibila .
Degeaba ai muschi daca nu ai creier , ala face parte din categoria fara creier .
Crezi ca iti trebuie filozofie ca sa ajungi ca el ?
A inceput trasul de fiare sa fie doar pentru ce'i inteligenti ?
Ala a fost unu cu un corp frumos si bine lucrat , restul tine de prostie si placeri idioate pe care le urmeaza peste 50 % din tinerii de azi .
Editat de AirWalk pe 3 aug 2013 15:28
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 15:34 de mary1998
pentru mine zyzz este un model,prin model intelegand doar partea fizica, in schimb nu's de acord cu modul sau de viata
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 15:58 de basu
pentru mine zyzz este un model,prin model intelegand doar partea fizica, in schimb nu's de acord cu modul sau de viata
Pt mine zyzz este un mare ratat (ce bine ca nu am gresit litera ... ) si nu mi-as pierde nici macar un minut din viata citind ceva despre el, uitandu-ma pe scumpul de youtube sau facand altceva care sa-l priveasca pe zyzz.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
scris pe 3 aug 2013 16:31 de AirWalk
Pt mine zyzz este un mare ratat (ce bine ca nu am gresit litera ... ) si nu mi-as pierde nici macar un minut din viata citind ceva despre el, uitandu-ma pe scumpul de youtube sau facand altceva care sa-l priveasca pe zyzz.
Eu acuma am aflat de el .
Are 5 milioane vizualizari la un video , sa tampit lumea.
Majoritatea care au comentat sunt la fel de sus ca el , ori niste copii de 12-18 ani .
"You changed my life brah "
PATETIC !
Un ratat .
Editat de AirWalk pe 3 aug 2013 16:34
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|