Sondaj: Cat aveti in brat?
Pagina 16 17 18 19 20 21 22 din 28
methadon_92
Veteran member 202 mesaje
|
Re: cat aveti in brat?
scris pe 10 iun 2012 22:40 de methadon_92
Astazi se implineste un an de cand m-am imbolnavit de "virusul"acestui sport greu si cu multa rabdare ,1 an de antrenemente grele si munca si sa zicem si motivare de la 33 in brat am ajuns la 39 de cm la rece si sper la mai mult .multumesc celor mai experimentati de pe acest site care m- au ajutat cu sfaturile lor despre antrenament , nutritie si suplimente va multumesc inca o data .
|
sus |
|
mosulica
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 11 iun 2012 12:34 de mosulica
Astazi se implineste un an de cand m-am imbolnavit de "virusul"acestui sport greu si cu multa rabdare ,1 an de antrenemente grele si munca si sa zicem si motivare de la 33 in brat am ajuns la 39 de cm la rece si sper la mai mult .multumesc celor mai experimentati de pe acest site care m- au ajutat cu sfaturile lor despre antrenament , nutritie si suplimente va multumesc inca o data .
Felicitari prietene si eu sunt la fel dar eu in loc de "virusul" acestui sport ii zic doar "Drog"
Si speram ca vom avea rezultate si mai bune multa munca si isi va arata roadele cu timpul
Spor la sala si in crescut
|
sus |
|
core
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 13 iun 2012 19:21 de core
baga si o poza eu am 38,5 la cald asta e dovada
Pic_0326_088.jpg (135.21 KB)
da asta sunt eu stiu ca e greu de crezut si vreau sa mai avansez in culturism
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 5 aug 2012 20:20 de moanam1
39 cm de la 28 intrun an si 7 luni fara suplimente fara nimic. 1,74 si 75 kg
I do because I can
I can because i want to
I want to because you said i couldn't
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 5 aug 2012 20:57 de sZoTaK
39 cm de la 28 intrun an si 7 luni fara suplimente fara nimic. 1,74 si 75 kg not bad. bravo
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 5 aug 2012 21:11 de ricardo
not bad. bravo
...da, e foarte bine...partea proasta e ca joaca s-a terminat si abia acum incepe greul...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 5 aug 2012 22:03 de sZoTaK
...da, e foarte bine...partea proasta e ca joaca s-a terminat si abia acum incepe greul... stiu cum e. am zis, si eu aveam aproape 39 prin iunie...la rece. acum am vreo 38...n-am calcat intr-o sala din iunie. aa da..eu zic ca nu mi-am folosit tot potentialul de crestere din primul an...aveam o dieta proasta rau. sper / zic ca si in anul doi voi creste bine. SPER! vom vedea.
Editat de sZoTaK pe 5 aug 2012 22:04
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 7 aug 2012 23:18 de moanam1
...da, e foarte bine...partea proasta e ca joaca s-a terminat si abia acum incepe greul... Da am observat , chiar am stat si am facut o comparatie intre felul cum ma antrenez acum si cum ma antrenam la inceput...pe atunci chiar era ca si o joaca. acum este cu totul alta poveste
I do because I can
I can because i want to
I want to because you said i couldn't
|
sus |
|
GabyGym
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 9 aug 2012 23:50 de GabyGym
Am 16 ani , 170 , 5 luni de sala cand am iceput aveam 36 acum am 38 la cald si 37 normal. am luat suplimente nutritive sunt la inceput dar fac progrese vizibile . niste sfaturi .. un gainer? niste suplimente ? urmez un program de pe siteul megaproteine ,am ca intentie crestere in masa musculara cat mai mult . multumesc
Fotografii178.jpg (332.63 KB)
Editat de GabyGym pe 10 aug 2012 00:00
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 10 aug 2012 01:53 de ricardo
Am 16 ani , 170 , 5 luni de sala cand am iceput aveam 36 acum am 38 la cald si 37 normal. am luat suplimente nutritive sunt la inceput dar fac progrese vizibile . niste sfaturi .. un gainer? niste suplimente ? urmez un program de pe siteul megaproteine ,am ca intentie crestere in masa musculara cat mai mult . multumesc
...esti foarte bine pentru varsta ta si pt doar 5 luni de sala...din ce am vazut in poze parca pieptul este putin in urma...oricum, important este ca ai ceva potential genetic , restul depinde de tine...despre suplimente, deocamdata pentru tine doar o pudra proteica si un complex de vitamine si minerale (in functie de bugetul tau )...bafta si spor la treaba...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
GabyGym
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 10 aug 2012 09:28 de GabyGym
...esti foarte bine pentru varsta ta si pt doar 5 luni de sala...din ce am vazut in poze parca pieptul este putin in urma...oricum, important este ca ai ceva potential genetic , restul depinde de tine...despre suplimente, deocamdata pentru tine doar o pudra proteica si un complex de vitamine si minerale (in functie de bugetul tau )...bafta si spor la treaba... Mersi. da pieptul este in urma.. ma gandeam sa fac de 2 ori pe sapt luni si undeva la mijlocul saptamani.. pt ca eu cand m`am apucat de sala eram destul de dezvoltat in brate si spate dar piept nu.. ce ziceti? (ce tip somatic sunt?? )
Editat de GabyGym pe 10 aug 2012 09:33
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 aug 2012 09:54 de basu
Mersi. da pieptul este in urma.. ma gandeam sa fac de 2 ori pe sapt luni si undeva la mijlocul saptamani.. pt ca eu cand m`am apucat de sala eram destul de dezvoltat in brate si spate dar piept nu.. ce ziceti? (ce tip somatic sunt?? )
Din tot ce ai scris tu eu am inteles ca ai o anumita dimensiune la biceps si ca progresele tale sunt semnificative lucru pt care te felicit. Dar , sa nu uitam ca acest topic este unul care se refera la dimensiunea bicepsului si atat. Referitor la restul problemelelor pe care le ridici cred ca cel mai nimerit ar fi sa-ti deschizi un jurnal in care vom discuta cu totii despre ce trebuie facut pe partea de suplimentatie, cum ai putea face sa ai rezultate mai bune la piept etc.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
kalinz
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 13 aug 2012 11:43 de kalinz
Salut.Am 16 ani , 1,94 , 80 kg . Am inceput cu 30 la rece si acum am 35 dupa 8 luni de sala. Pentru biceps sunt recomandate multe repetari? sau mai putine cu o greutate mai mare?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 13 aug 2012 12:22 de sZoTaK
Salut.Am 16 ani , 1,94 , 80 kg . Am inceput cu 30 la rece si acum am 35 dupa 8 luni de sala. Pentru biceps sunt recomandate multe repetari? sau mai putine cu o greutate mai mare? bicepsul e mai degreaba un muschi care contine fibre "fast-twitch" in proportie mai mare. deci mai degreaba repetari mai putine. insa cred ca toate "rep range"-urile trebuiesc folosite pentru o crestere optimala.
http://www.t-nation.com/img/photos/228shortgraph.gif
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 aug 2012 14:12 de basu
Salut.Am 16 ani , 1,94 , 80 kg . Am inceput cu 30 la rece si acum am 35 dupa 8 luni de sala. Pentru biceps sunt recomandate multe repetari? sau mai putine cu o greutate mai mare?
Bicepsul este o grupa mica. Exercitiile pt biceps trebuie facute astfel incat ele sa atinga cat mai mult bicepsul. Uneori sportivii executa miscari de izolare alteori executa miscari trisate unde mai participa si alte grupe de muschi. Atunci cand executi miscari de izolare iti recomand sa executi undeva la 12 repetari. Daca te apuci de flexii trisate cu haltera si incerci sa impingi bicepsii sa creasca asa in forta si masa iti recomand mai putine repetari.
Felul in care poti atinge bicepsii nu intotdeuna are legatura cu nr de repetari dar aproape intotdeuna are legatura cu modul de executie.
|
sus |
|
ghost4u
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 9 dec 2012 15:00 de ghost4u
salut m-am inscris si eu de curand pe site .
am 26 de ani..1.90 inaltime , 73 kg, 33-34 in brat la rece,dar la cald se vede mult mult mai mult.nu m-am apucat de sala in adevaratul sens al cuvantului...fac ridicari la bara, flotari chestii de genul asta si din cand in cand cu bara pentru biceps si triceps sa capat o oarecare rezistenta..si fara suplimente...mi-am propus ca pana in vara sa ajung pe la 36-38 in brat la rece daca e posibil...eu sunt mai slab si grasime nu prea am..
13102012333.jpg (45.85 KB)
|
sus |
|
ghost4u
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 9 dec 2012 15:02 de ghost4u
ma poate sfatui cineva cum sa fac...? sau sa fac mai bine? e destul de ok?
ttuu.JPG (34.79 KB)
|
sus |
|
cosminc
Senior member 57 mesaje
|
scris pe 10 dec 2012 19:26 de cosminc
la inceput cresti si cu gem pe paine.cu timpul vei pune din ce in ce mai greu amuzant dar cam asa este.
Eu am 18 ani si 29 in brat, abia de curand m-am apucat serios de sala, in cateva luni sper sa cresc si eu 3-4 cm daca ma antrenez saptamanal.Voi reveni sa spun cum cresc, dar mai curand voi posta la sectiunea "Jurnal Cosmin"
cr7
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 10 dec 2012 20:07 de slabutul
40,5 la rece si 42 la cald mi-a trebuit ceva timp... sunt curios cand voi ajunge pe la 90 de kg cat voi avea atunci..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 11 dec 2012 08:44 de basu
40,5 la rece si 42 la cald mi-a trebuit ceva timp... sunt curios cand voi ajunge pe la 90 de kg cat voi avea atunci..
Marimea bratului poate sa aiba legatura cu masa ponderala, dar poate sa nu aiba.
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 11 dec 2012 20:27 de krs10
cat aveti in brat si in cat timp ati ajuns la aceasta ,,performanta,,?? fac sala de 1 an . de la 29 am ajuns la 35
|
sus |
|
krs10
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 12 dec 2012 00:04 de krs10
Am 39 inbrat de la 33 in 4 luni si vreau sa adaug ca am decat 14 ani pacat ca nu te crede nimeni )
|
sus |
|
cosminc
Senior member 57 mesaje
|
scris pe 12 dec 2012 10:56 de cosminc
Slabutul?Dar ai 42, mai bine muschiulica sau asa ceva.Daca tu esti slabutul eu sunt oscioare sau costita
cr7
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 13 dec 2012 16:17 de vlcosmin
1.81
86 kg
43 in brat la rece, dar e si grasime, fara grasime probabil 40-41
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 13 dec 2012 20:30 de slabutul
Slabutul?Dar ai 42, mai bine muschiulica sau asa ceva.Daca tu esti slabutul eu sunt oscioare sau costita pai inainte eram ff slab. si de cand am inceput sala m-am inregistrat pe culturism.ro
nu te-ai uitat la poze? uite una ce e cam de cand am inceput http://www.culturism.ro/cont/profile/slabutul/pics?pic=788
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 13 dec 2012 20:46 de sZoTaK
m.am uitat la pozele tale ) nu pari sa ai 37..poate ai 37 nedefinit si dupa antr )nici asa nu cred..
acum am undeva intre 37-38.. nu stiam ca suntem la biserica, unde trebuie sa crezi..eu am zis doar rezultatele. punct.
|
sus |
|
Pagina 16 17 18 19 20 21 22 din 28
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|