Pagina 1 2 3 din 3
RoBeRT20
Senior member 94 mesaje
|
Re: Re
scris pe 15 sep 2013 23:06 de RoBeRT20
Este bine daca imi fac omleta de seara pentru a o manca dimineata? ... Mentionez ca o bag la frigider..Dimineata o incalzesc la microunde...Dimineata nu prea am timp si din aceasta cauza apelez la aceasta metoda...
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 16 sep 2013 12:53 de Rolilas
Este bine daca imi fac omleta de seara pentru a o manca dimineata? ... Mentionez ca o bag la frigider..Dimineata o incalzesc la microunde...Dimineata nu prea am timp si din aceasta cauza apelez la aceasta metoda...
Sigur ca da, nu vad de ce ar fi o problema.
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
scris pe 16 sep 2013 16:43 de vladdaniel94
Nare nimic numa instant la plic sa nu fie
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 16 sep 2013 21:07 de basu
Dar ce ar putea sa aiba ? De ce ti-e frica , doar sta la frigider ...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Stronghold
Senior member 60 mesaje
|
scris pe 8 oct 2013 08:54 de Stronghold
Mitul oului crud a aparut odata cu "Rocky", dar nu are nici o treaba cu realitatea.Ouale crude se absorb intr-o cantitate mult mai mica decat daca ar fi fierte.Ouale (intotdeauna) se gatesc.Organismul uman (de-a lungul evolutiei) s-a adaptat la mancare gatita, motiv pentru care nu mai suntem "oamenii pesterii" si deci automat organismul nu mai asimileaza aceasi cantitate de nutrienti din mancare cruda (exceptand fructele si legumele).
Cheers
|
sus |
|
trufanda1
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 13:39 de trufanda1
Auziti crede-ti ca sunt bune ouole sa mananc dupa antrenament?.Vro 3 ouo ..rar cand nu am la dispozitie pregatita carnea..da tot mananc carne pe parcursu zilei tot iau cate proteine e nevoie.Bine si mai adaug si altceva gen branza,..
Editat de trufanda1 pe 26 nov 2013 13:41
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 14:59 de shift
Auziti crede-ti ca sunt bune ouole sa mananc dupa antrenament?.Vro 3 ouo ..rar cand nu am la dispozitie pregatita carnea..da tot mananc carne pe parcursu zilei tot iau cate proteine e nevoie.Bine si mai adaug si altceva gen branza,..
Da, poti. Dar invata sa si scrii, te rugam. "Oua", este "oua", nu "ouo"!!
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
calisthenick
Senior member 88 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 16:15 de calisthenick
E ok si dupa atat timp cat iti atingi necesarul de proteine.
Eu unu le consum inainte de antrenament, deoarece contin un aport de proteina cu absorptie lenta, dupa ar fi recomandat ceva proteina cu absorptie rapida.
Da ce faci cu 3? numaratoarea incepe de la 5-6 in sus)
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 17:29 de shift
Eu unu le consum inainte de antrenament, deoarece contin un aport de proteina cu absorptie lenta, dupa ar fi recomandat ceva proteina cu absorptie rapida.
Da ce faci cu 3? numaratoarea incepe de la 5-6 in sus)
Absorbtie medie, nu lenta.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
basu
|
scris pe 26 nov 2013 19:46 de basu
Corect! ca e mai rapida decat cea din cazeina
Corect pt ca este absortie medie. S-a mai discutat despre asta. Nu este o problema in a manca ouale dupa antrenament. Evident mai multe albusuri (ca sa fim expliciti). Mai ales pt cei care nu folosesc un supliment dedicat acestui scop. Eu am facut asta multa vreme.
|
sus |
|
trufanda1
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 27 nov 2013 12:47 de trufanda1
Da ce faci cu 3? numaratoarea incepe de la 5-6 in sus) Mda poi majoritatea mi-au zis sa nu depasesc 3 ouo pe zi si pe saptaman maxim 9 ca faci colesterol..
|
sus |
|
spido
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re oua
scris pe 27 nov 2013 13:04 de spido
Mda poi majoritatea mi-au zis sa nu depasesc 3 ouo pe zi si pe saptaman maxim 9 ca faci colesterol..
Am un prieten care face rugby, dimineata baga cate o data 6-10 oua intregi la omleta .A ce zici de asta?
I am intrebat de colesterol etc zice ca doctorul lor nutritionist ia dat liber nu e problema ,cred ca ceva s a schimbat intre timp cu "mai mult de 3 oua e grav faci colesterol"
|
sus |
|
trufanda1
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 27 nov 2013 16:12 de trufanda1
Am un prieten care face rugby, dimineata baga cate o data 6-10 oua intregi la omleta .A ce zici de asta?
I am intrebat de colesterol etc zice ca doctorul lor nutritionist ia dat liber nu e problema ,cred ca ceva s a schimbat intre timp cu "mai mult de 3 oua e grav faci colesterol" wow ) e mare omu nu? Inseamna ca asa au constatat oamenii pe timpuri..si acu sa aflat ca nu e asa.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 nov 2013 19:36 de basu
I am intrebat de colesterol etc zice ca doctorul lor nutritionist ia dat liber nu e problema ,cred ca ceva s a schimbat intre timp cu "mai mult de 3 oua e grav faci colesterol"
Eu nu stiu cine te opreste pe tine sa mananci foarte multe oua. Pe acest forum s-a discutat despre asta dar evident ca fiecare face cum doreste. Mi se pare normal.
|
sus |
|
trufanda1
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 27 nov 2013 21:29 de trufanda1
Eu nu stiu cine te opreste pe tine sa mananci foarte multe oua. Pe acest forum s-a discutat despre asta dar evident ca fiecare face cum doreste. Mi se pare normal.
Deci sa imi intre in cap nu faci colesterol sau boli ale ficatului daca mananci multe ouo..inseamna ca voi manca 5 ouo pe zi a cate 3 zile/saptamana.
Faza e ca parintii si toti mai invarsta mi-au zis asta probabil pe timpu lor asa se credea...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 nov 2013 07:18 de basu
Deci sa imi intre in cap nu faci colesterol sau boli ale ficatului daca mananci multe ouo..inseamna ca voi manca 5 ouo pe zi a cate 3 zile/saptamana.
Faza e ca parintii si toti mai invarsta mi-au zis asta probabil pe timpu lor asa se credea...
Eu nu am spus asta. De fapt eu am mari probleme in a intege ce doresti sa exprimi in aceste ... postari ale tale. Nu sunt un membru foarte vechi al forumului , in ideea ca exista altii mult mai vechi ca mine. Dar in aceasta perioada consider ca am discutat destul despre oua , despre galbenus si despre colesterol. Ouale sunt un aliment de baza pt culturisti dar normal ca toata aceasta lume medicala recomanda consumarea cu prudenta a alimentelor care constitue surse externe de colesterol. Ca mai sunt si alte alimente , cum ar fi de exemplu ficatul de porc. Dar voi sunteti niste pustani destepti, nu sunteti capabili nici macar sa va exprimati coerent in limba romana dar credeti ca le stiti pe toate. Nu este deloc asa. Daca esti atat de destept , fa facultatea de medicina si pe urma discutam strict pe probleme de hepatologie. Dar nu aici. Asta este un forum sportiv.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 28 nov 2013 10:44 de Gilu
Faza e ca parintii si toti mai invarsta mi-au zis asta probabil pe timpu lor asa se credea... Bai baiatule ti s-a atras atentia sa scrii naibii corect romaneste.
Ouo?!
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Cripto
Veteran member 245 mesaje
|
scris pe 28 nov 2013 21:36 de Cripto
Si eu mananc omleta dupa antrenament .. 4 albusuri si 2 oua intregi .., mai mananc si branza pe langa , si 4-5 rondele de orez expandat .
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 12 mar 2015 09:31 de 12seven12
Doresc sa ma lamuriti si pe mine cu o chestie.Stau la tara si dispun de multe oua proaspete.Acum mananc 5 albusuri si un ou intreg.Pot adauga mai multe albusuri?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 12 mar 2015 10:48 de Gilu
Editat de Gilu pe 12 mar 2015 11:06
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 mar 2015 12:18 de basu
multumesc pentru raspuns.Daca nu o sa imi pot procura sursa necesara si din alta parte,o sa mai adaug 2 albusuri si un galbenus
Poti adauga cate albusuri vrei. Parca asa ti-a spus si Gil. Este o sursa buna si corecta de proteine.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|