Pagina 1 din 1
Andrei96
Junior member 33 mesaje
|
Jurnal Andrei
scris pe 16 sep 2013 18:49 de Andrei96
De maine incep sa merg la sala dupa o pauza de 3 luni,saptamana asta m-am gandit sa fac doar incalzire si de saptamana viitoare sa imi incep programul.
Programul pe care o sa il urmez pentru o perioada:
Luni:Piept,biceps
Marti:Picioare,abdomen
Miercuri:Pauza
Joi:Spate,Triceps
Vineri:Umeri,trapez
Eu vreau sa urmaresc dezvoltare masei musculare pentru 6 luni si cu 2 luni inainte de vara ma bag la deinire.
Dieta :
6:30-omleta cu 3 oua si 4 albusuri si o felie de braza sau fulgi de ovaz cu iaurt si o banana
11:00-2 sandwichuri cu piept de pui
13:00- 1 mar si 5 nuci
14:00-antrenament
15:30-piept de pui cu orez
17:00-perle de branza
19:00-peste(ton)
21:00-500 ml lapte
Ca si supliment mam gandit sa iau ideal protein de la redis dar doar dupa antrenament ca ceva rapid(nu imi permit mai scump)
Tip somatic:endomorf
Greutate:75
Inaltime:1,72
Body fat:intere 20%-23%
Astept pareri si sfaturi.
|
sus |
|
Crissti
Senior member 130 mesaje
|
Re: Jurnal Andrei
scris pe 16 sep 2013 19:06 de Crissti
De maine incep sa merg la sala dupa o pauza de 3 luni,saptamana asta m-am gandit sa fac doar incalzire si de saptamana viitoare sa imi incep programul.
Programul pe care o sa il urmez pentru o perioada:
Luni:Piept,biceps
Marti:Picioare,abdomen
Miercuri:Pauza
Joi:Spate,Triceps
Vineri:Umeri,trapez
Eu vreau sa urmaresc dezvoltare masei musculare pentru 6 luni si cu 2 luni inainte de vara ma bag la deinire.
Dieta :
6:30-omleta cu 3 oua si 4 albusuri si o felie de braza sau fulgi de ovaz cu iaurt si o banana
11:00-2 sandwichuri cu piept de pui
13:00- 1 mar si 5 nuci
14:00-antrenament
15:30-piept de pui cu orez
17:00-perle de branza
19:00-peste(ton)
21:00-500 ml lapte
Ca si supliment mam gandit sa iau ideal protein de la redis dar doar dupa antrenament ca ceva rapid(nu imi permit mai scump)
Tip somatic:endomorf
Greutate:75
Inaltime:1,72
Body fat:intere 20%-23%
Astept pareri si sfaturi.
Incearca sa calculezi macar aproximativ cate calorii o sa ai in alimentatie si cate grame de proteine,carbohidrati si grasimi. Asa ne va fi mai usor sa iti dam anumite sfaturi. Antrenamentul pare ok iar de suplimente chiar nu ai nevoie daca mananci cum trebuie.
|
sus |
|
Andrei96
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 18:58 de Andrei96
Dupa 3 saptamani intense de antrenament si odihna am reusit sa pun 3 kg si 0,5 cm in brat,sper sa mearga tot asa.)
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 19:06 de vladdaniel94
Depinde si cum le-ai pus daca ai pus macar cateva sute de grame de muschi fi multumit.Si eu am pus mai demult 6 kg in 3 saptamani si 1cm in brat,dar asta nu inseamna ca am pus numai muschi.Ceea ce vreau sa spun este ca kilogramele nu sunt totul in sportul asta.Oricum bravo si tineo tot asa
Editat de vladdaniel94 pe 16 oct 2013 19:09
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
Andrei96
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 20:56 de Andrei96
E clar ca nu am pus 3 kg de muschi ,dar eu sunt multumit,mersi .
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 20:56 de MihaiCT
Parerea mea este sa renunti la omleta si sa le fierbi adika 7 albusuri + 2 galbenusuri este ok dar masa dinainte de antrenament este foarte aiurea 1 mar si 5 nuci iti asigura energia necesara ?..eu nu prea cred ar fi bine sa mananci o masa mai "solida" si in legatura cu ideal protein de la rediss mai bine iti ei niste dextroza si iei dupa antrenament decat "malaiu" ala...) in rest programu de antrenament e ok
|
sus |
|
Andrei96
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 21:12 de Andrei96
Asta nu prea pot schiba pentru ca eu merg la sala dupa ce termin orele,sala se afla destul de departe de unde locuiesc,dar am energie la antrenament,in leg cu ideal protein am renuntat mi-am dat seama ca reusesc sa adun 2 g proteine din alimentatie si nu are rost sa dau bani dejeaba,de bani aia imi cumpar piept de pui.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 oct 2013 09:13 de basu
Parerea mea este sa renunti la omleta si sa le fierbi adika 7 albusuri + 2 galbenusuri este ok dar masa dinainte de antrenament este foarte aiurea 1 mar si 5 nuci iti asigura energia necesara ?..eu nu prea cred ar fi bine sa mananci o masa mai "solida" si in legatura cu ideal protein de la rediss mai bine iti ei niste dextroza si iei dupa antrenament decat "malaiu" ala...) in rest programu de antrenament e ok
Energia de care ai nevoie la antrenament nu este asigurata de o singura masa ci de toate mesele luate pe parcursul unei zile. Iar daca omleta aia o face fara ulei nu vad ce problema ar fi.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 17 oct 2013 17:25 de MihaiCT
Da intradevar daca este fara ulei nu este nici o problema eu prefer ouale fierte
|
sus |
|
Andrei96
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 4 dec 2013 16:52 de Andrei96
In urma unor analize am descoperit ca am probleme cu glanda(tiroida Hashimoto).Am fost la medic si mia prescris Euthyrox de 25 ,am vorbit cu el si a spus ca pot sa continui sa fac sala,totusi am vrut sa intreb si aici pt ca stiu ca basu este cadru medical,pot sa fac sala sau sa ma las?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 dec 2013 20:24 de basu
In urma unor analize am descoperit ca am probleme cu glanda(tiroida Hashimoto).Am fost la medic si mia prescris Euthyrox de 25 ,am vorbit cu el si a spus ca pot sa continui sa fac sala,totusi am vrut sa intreb si aici pt ca stiu ca basu este cadru medical,pot sa fac sala sau sa ma las?
Poti face sala daca nu fortezi foarte tare, nu te umplii de porcarii stimulatoare si daca asculti cu atentie ce spune medicul. Se poate fara probleme face sala si se poate duce o viata normala, poti muncii.
|
sus |
|
Andrei96
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 5 dec 2013 22:50 de Andrei96
Ms basu,nu folosesc stimulatoare si nici suplimente ,doar mancare reusesc sa imi asigur necesarul eu fiind endomorf.Si in ceea ce priveste tiroida o mostenesc de la maicamea din pacate.Inca odata ms mult de sfat.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 dec 2013 08:00 de basu
Ms basu,nu folosesc stimulatoare si nici suplimente ,doar mancare reusesc sa imi asigur necesarul eu fiind endomorf.Si in ceea ce priveste tiroida o mostenesc de la maicamea din pacate.Inca odata ms mult de sfat.
Cu placere ! Nu uita , poti face sala si poti duce o viata absolut normala. Poti muncii ca orice om si poti face efort. Bafta !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|