Pagina 1 2 3 4 5 din 5
RoBeRT20
Senior member 94 mesaje
|
Re: re
scris pe 24 oct 2013 15:54 de RoBeRT20
De ceva timp , dupa ce iau shakeul de whey gold ( 2 cupe) am o stare nasoala , de greata .... odata am si vomitat , dar nu vomitam daca nu venea un tip langa mine in vestiar sa se schimbe care mirosea in ultimul hal !!! dar tot am starea aia de greata , trebuie sa mananc o salata cu niste lamaie sau ceva mancare solida si imi trece .... Probabil ca m-am saturat si de aroma aia de strawberry :-??
Probabil te-ai saturat de aroma respectiva...ca asa mai pateam si eu...mi se facea greata...schimba aromele mai mereu si ai sa vezi ca nu o sa iti mai vina sa vomiti
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 24 oct 2013 18:24 de KiSsSian
Probabil te-ai saturat de aroma respectiva...ca asa mai pateam si eu...mi se facea greata...schimba aromele mai mereu si ai sa vezi ca nu o sa iti mai vina sa vomiti
da.... asta cred ca e , problema e ca sunt 5kg ..... greseli de incepator , asta e .....
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 24 oct 2013 21:10 de Cristi7
da.... asta cred ca e , problema e ca sunt 5kg ..... greseli de incepator , asta e .....
Eu la un moemntdat ma saturasem de gain fast,cei drept n am luat mult in jur de 3 kg,la inceput imi placea cookiesANDcream,dar dupa 10 serviri parca beam muci,parca aveam senzatia de scarba.
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 26 oct 2013 00:55 de KiSsSian
Eu la un moemntdat ma saturasem de gain fast,cei drept n am luat mult in jur de 3 kg,la inceput imi placea cookiesANDcream,dar dupa 10 serviri parca beam muci,parca aveam senzatia de scarba.
Da , din categoria lucrurilor care le inveti pe propria piele
|
sus |
|
Cristy235
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 5 nov 2013 00:42 de Cristy235
Buna,
Este bine daca iau doza de proteina si apoi mananc mancare ?
Trebuie sa stau un timp sa se asimleze apoi sa mananc ?
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 5 nov 2013 09:21 de Rolilas
Buna,
Este bine daca iau doza de proteina si apoi mananc mancare ?
Trebuie sa stau un timp sa se asimleze apoi sa mananc ?
Stai macar 30-60 de minute dupa ce`l bei.
|
sus |
|
Cristy235
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 5 nov 2013 11:29 de Cristy235
Creatina o iau inainte de antrenament la fel fac si in cazul asta ?
Merg la sala la ora 12 / 13
De obicei mananc la 11 si dupa sala...
Vreau sa precizez ca e prima data cand mi`am cumparat suplimente...
Proteina : On 100% Whey Gold
Creatina : Dymatize Creatine
Si n`am gasit nici unde cand trebuie sa mananc si apoi sa folosesc suplimentul
Multumesc anticipat !
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 5 nov 2013 13:16 de Rolilas
Creatina o iau inainte de antrenament la fel fac si in cazul asta ?
Merg la sala la ora 12 / 13
De obicei mananc la 11 si dupa sala...
Vreau sa precizez ca e prima data cand mi`am cumparat suplimente...
Proteina : On 100% Whey Gold
Creatina : Dymatize Creatine
Si n`am gasit nici unde cand trebuie sa mananc si apoi sa folosesc suplimentul
Multumesc anticipat !
Creatina nu conteaza cand si cum o iei, important e sa o iei.
|
sus |
|
TheGrey
Newbie 8 mesaje
|
Re: 100 % whey gold standard (ON)
scris pe 11 nov 2013 14:08 de TheGrey
buna Gilu!daca nu e cu suparare vreau sa te intreb ceva:daca iau 100%whey standad +kre alkalyn + L Glutamina pot obtine ceva masa musculara??proteina ajuta la ceva?? gainer nu am cum sa iau...am 180cm si 95 kg
Salut si eu iau kre alkalyn efx inainte de antrenament 3 pastile si dupa 2 pastile plus 100 whey standard dupa antrenament o cupa. Iau asa cam de vreo luna sa zice si kilograme nu prea am pus dar pe corp parca se vede ceva diferenta .....idee e ca eu momentan sunt multumit de ele, dar problema la mine este ca am un program foarte incarcat si stau ca prost la capitolul odihna ... si asta se pare ca , conteaza foarte mult.
in ziua de pauza iau 2 pastile kre alkalyn , e destul , e putin ? ??
Merci din nou .
Editat de TheGrey pe 11 nov 2013 14:10
|
sus |
|
cyKer
Senior member 128 mesaje
|
scris pe 6 apr 2014 21:56 de cyKer
Am si eu o intrebare...pe Vitabolic la sacul de Gold Standard 4.5kg scrie ca "Optional se poate administra si dimineata, imediat dupa trezire, respectiv inainte de antrenamente cu 1 ora." se poate lua dimineata si daca nu am antrenamentul imediat...? Stiu,ca e prot cu absorbtie rapida si e bine sa iei dimineata imd dupa ce te-ai trezit...dar asta nu inteleg, de ce nu scrie si pe site?...sau poate nu am inteles eu bine..
ok,whatever
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 7 apr 2014 13:14 de Gilu
Am si eu o intrebare...pe Vitabolic la sacul de Gold Standard 4.5kg scrie ca "Optional se poate administra si dimineata, imediat dupa trezire, respectiv inainte de antrenamente cu 1 ora." se poate lua dimineata si daca nu am antrenamentul imediat...? Stiu,ca e prot cu absorbtie rapida si e bine sa iei dimineata imd dupa ce te-ai trezit...dar asta nu inteleg, de ce nu scrie si pe site?...sau poate nu am inteles eu bine..
Ce conteaza...
Iei produsul asa cum scrie pe eticheta originala.
Dimineata si dupa antrenament.
Inainte de antrenament se iau alte suplimente, nu whey.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
cyKer
Senior member 128 mesaje
|
scris pe 7 apr 2014 13:44 de cyKer
Ce conteaza...
Iei produsul asa cum scrie pe eticheta originala.
Dimineata si dupa antrenament.
Inainte de antrenament se iau alte suplimente, nu whey.
ok, multumesc.
ok,whatever
|
sus |
|
Catalin112
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 26 mai 2014 18:02 de Catalin112
Salutari ,
Fiind prima mea postare aici va salut si sper sa nu fi incalcat ceva reguli ale forumului .
Cateva lucruri despre mine :
25 ani , 180 cm , 67 kg .
Vin dupa o perioada lunga de regim , am reusit sa raman cu o masa musculara decenta si un mic strat de grasime pe abdomen ( ca sa ma invat minte cu berea ) . Iau de o luna Complete protein de la ON impreuna cu BCAA si Glutamina insa nu simt ca ma ajuta suficient .
Cochetez de ceva timp cu 100% whey de la ON si vreau sa stiu daca ma ajuta sa pun masa musculara curata ?Stiu ca e un tel greu de atins insa prefer sa cresc usor si sigur decat sa dau iama iar intr-un gainer si sa ma trezesc cu jumarile la loc pe abdomen .
Multumesc !
p.s. Obiectivul meu este sa pun in jur de 5 kg masa musculara .
Editat de Catalin112 pe 26 mai 2014 18:03
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 26 mai 2014 18:35 de Ciule
Salutari ,
Fiind prima mea postare aici va salut si sper sa nu fi incalcat ceva reguli ale forumului .
Cateva lucruri despre mine :
25 ani , 180 cm , 67 kg .
Vin dupa o perioada lunga de regim , am reusit sa raman cu o masa musculara decenta si un mic strat de grasime pe abdomen ( ca sa ma invat minte cu berea ) . Iau de o luna Complete protein de la ON impreuna cu BCAA si Glutamina insa nu simt ca ma ajuta suficient .
Cochetez de ceva timp cu 100% whey de la ON si vreau sa stiu daca ma ajuta sa pun masa musculara curata ?Stiu ca e un tel greu de atins insa prefer sa cresc usor si sigur decat sa dau iama iar intr-un gainer si sa ma trezesc cu jumarile la loc pe abdomen .
Multumesc !
p.s. Obiectivul meu este sa pun in jur de 5 kg masa musculara .
Salut
ON whey este o proteina buna de calitate , adica firma ON este ok parerea mea.Te va ajuta sa-ti completezi nr de proteine necesare pentru crestere,dar tine si de altii factori importanti cum ar fii alimentatia, si odihna. Deschide-ti un jurnal personal.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 27 mai 2014 14:42 de ricardo
Salut
ON whey este o proteina buna de calitate , adica firma ON este ok parerea mea.Te va ajuta sa-ti completezi nr de proteine necesare pentru crestere,dar tine si de altii factori importanti cum ar fii alimentatia, si odihna. Deschide-ti un jurnal personal.
...foarte bun raspuns ...apropo, 5kg de muschi pur se poate obtine cu o dieta buna si antrenament corespunzator cam in 2 ani ...bafta ..
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 27 mai 2014 23:36 de marius0
Multumesc de raspunsuri .
Nu pot spune ca am o dieta anume . E ca un stil de viata . Merg foarte mult pe legume si fructe , fara produse procesate din comert si junkfood . Dorm minim 8 ore pe noapte si fac sala de 3 ori pe saptamana . Sunt f echilibrat din punctul asta de vedere si am nevoie de un supliment proteic de cea mai buna calitate
Revenind la subiectul topicului , cu ce sa combin whey-ul ? Ma gandeam la creatina ..
Multumesc !
E ok cu creatina.
|
sus |
|
Catalin112
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 28 mai 2014 18:18 de Catalin112
E ok cu creatina.
Post atrenament trebuie sa iau dextroza sau carbo ? Dupa cum am zis mai sus , scopul principal este sa nu mai pun tesut adipos . Este suficient whey cu creatina ? Creatina de la ON e ok sau sa ma indrept spre altceva .
Multumesc !
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 3 iun 2014 20:56 de Gilu
Post atrenament trebuie sa iau dextroza sau carbo ? Dupa cum am zis mai sus , scopul principal este sa nu mai pun tesut adipos . Este suficient whey cu creatina ? Creatina de la ON e ok sau sa ma indrept spre altceva .
Multumesc ! Ia whay gol dupa antrenament si la 20min ia o masa solida si echilibrata.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Catalin112
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 3 iun 2014 21:10 de Catalin112
Ia whay gol dupa antrenament si la 20min ia o masa solida si echilibrata.
MultumesC !
|
sus |
|
adri81
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 6 iul 2014 12:23 de adri81
Probabil te-ai saturat de aroma respectiva...ca asa mai pateam si eu...mi se facea greata...schimba aromele mai mereu si ai sa vezi ca nu o sa iti mai vina sa vomiti mai schimba aroma ,vezi si produsul de unde il cumperi.........(intolerantza la lactoza)....redu la o cupa jumatate daca continua la una,
Editat de adri81 pe 6 iul 2014 12:26
|
sus |
|
Alexwander
Newbie 2 mesaje
|
Salut
scris pe 10 ian 2016 23:01 de Alexwander
Salut,
Am 22 ani, 1.93m si 93 kg, am un program de somn stabil, alimentatie solida si vreau sa stiu daca se merita sa consum proteine? eu nu am mai luat pana acum. Am auzit de la cateva persoane ca proteinele constipa este adevarat?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Salut
scris pe 11 ian 2016 00:38 de Gilu
Am auzit de la cateva persoane ca proteinele constipa este adevarat? Nu.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|