Pagina 1 din 1
verzuk
Newbie 3 mesaje
|
Jurnal - Verde
scris pe 25 oct 2013 01:32 de verzuk
Buna tuturor, sunt nou pe forum si sper ca am postat unde trebuie
pentru ca doar cateva sectiuni sunt.De unde sa incep : am cateva nelamuriri legate
de sportul asta.Practic de 2 ani cu intreruperi,am 21 de ani,1.68 si momentan 62 de kg.
Dupa o raceala crunta la plamani suferita in vara asta am pierdut 15 kg in 2 saptamani.
Antrenamentul pot sa zic ca il fac destul de corect , febra musculara este prezenta
in fiecare zi , deci dupa fiecare antrenament , alimentatia cat de cat buna, urmeaza
sa imi fac un jurnal+calcul ca sa fiu ajutat mai bine.Programul meu de antrenament este
urmatorul:
Luni: Piept + abdomene ( 3 sapt bara dreapta - 3 sapt gantere )
Marti: Spate + intercostali
Miercuri: PAUZA ( cardio - fotbal , inot )
Joi : Biceps + Triceps ( o data la 3 sapt - SUPERSERII )
Vineri : Picioare + abdomene
Sambata : Umeri + trapez + intercostali
Duminica : PAUZA ( cardio - fotbal , inot )
As avea cateva intrebari daca se poate . Programul meu este bun ? Sunt foarte mic in incheieturi , stiu ca incheieturile sunt genetic dar nu se mai dilata ?, Sunt
ceva vitamine pentru intarirea si dilatarea oaselor ? Pieptul meu e putin dificil am probleme medicale cu sternul si nu se uneste, distanta cam de 3 degete intre tate , o sa atasez cateva poze zilele astea . SI acum vine partea cea mai grea Suplimentele.As vrea ceva sa cresc in masa musculara calitate nu cantitate.M-am gandit foarte mult la serious mass de la optium dar am inteles ca necesita cantitati mari de administrare ca sa se vada serios si nu prea imi permit.Pana acum ramane doar vitaminele OPTI-MEN de la optium nutrition , si inca stau pe ganduri cu privire la NO-XPLODE ( no xplode creste masa musculara si ajuta la vascularizare
deci pe scurt ies in evidenta muschii, mai apare o vena ici colo corectati-ma daca gresesc.). Ceva recomandari astept cu caldura.
Imi cer scuze pentru toatea aceste randuri , nu vroiam sa intreb pe rand sa aglomerez
pe cineva.
Cine are timp sa citeasca si sa ma ajute .
Va multumesc frumos !
Editat de verzuk pe 25 oct 2013 01:34
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
Re: Jurnal - Verde
scris pe 25 oct 2013 19:36 de Razzzvanel
SI acum vine partea cea mai grea Suplimentele.As vrea ceva sa cresc in masa musculara calitate nu cantitate.M-am gandit foarte mult la serious mass de la optium dar am inteles ca necesita cantitati mari de administrare ca sa se vada serios si nu prea imi permit.Pana acum ramane doar vitaminele OPTI-MEN de la optium nutrition , si inca stau pe ganduri cu privire la NO-XPLODE ( no xplode creste masa musculara si ajuta la vascularizare
deci pe scurt ies in evidenta muschii
E foarte important sa prioritizezi suplimentele. Prima alegere ai facut-o bine, ai nevoie de un multi, indiferent de alimentatie, iar Opti-Men e un produs bun.
Incepand de-aici, ar trebui sa ai o idee cate calorii/macronutrienti consumi, abia apoi alegi urmatorul supliment. De exemplu, daca vei constata ca nu atingi necesarul de proteine doar din alimentatie, vei suplimenta cu un concentrat proteic. Eu m-as ingrijora in privinta pre-workout-urilor (categorie din care face parte N.O.-Xplode) mai tarziu, dupa ce am asigurat alte suplimente critice.
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 27 oct 2013 10:00 de MihaiCT
pentru ca doar cateva sectiuni sunt.De unde sa incep : am cateva nelamuriri legate
de sportul asta.Practic de 2 ani cu intreruperi,am 21 de ani,1.68 si momentan 62 de kg.
Dupa o raceala crunta la plamani suferita in vara asta am pierdut 15 kg in 2 saptamani.
Antrenamentul pot sa zic ca il fac destul de corect , febra musculara este prezenta
in fiecare zi , deci dupa fiecare antrenament , alimentatia cat de cat buna, urmeaza
sa imi fac un jurnal+calcul ca sa fiu ajutat mai bine.Programul meu de antrenament este
urmatorul:
As avea cateva intrebari daca se poate . Programul meu este bun ? Sunt foarte mic in incheieturi , stiu ca incheieturile sunt genetic dar nu se mai dilata ?, Sunt
ceva vitamine pentru intarirea si dilatarea oaselor ? Pieptul meu e putin dificil am probleme medicale cu sternul si nu se uneste, distanta cam de 3 degete intre tate , o sa atasez cateva poze zilele astea . SI acum vine partea cea mai grea Suplimentele.As vrea ceva sa cresc in masa musculara calitate nu cantitate.M-am gandit foarte mult la serious mass de la optium dar am inteles ca necesita cantitati mari de administrare ca sa se vada serios si nu prea imi permit.Pana acum ramane doar vitaminele OPTI-MEN de la optium nutrition , si inca stau pe ganduri cu privire la NO-XPLODE ( no xplode creste masa musculara si ajuta la vascularizare
deci pe scurt ies in evidenta muschii, mai apare o vena ici colo corectati-ma daca gresesc.). Ceva recomandari astept cu caldura.
Imi cer scuze pentru toatea aceste randuri , nu vroiam sa intreb pe rand sa aglomerez
pe cineva.
Va multumesc frumos !
Alimentatia ceva mai detaliata si pe urma vb de suplimente si programul de antrenament mi se pare putin cam aiurea
|
sus |
|
verzuk
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 28 oct 2013 13:28 de verzuk
Alimentatia ceva mai detaliata si pe urma vb de suplimente si programul de antrenament mi se pare putin cam aiurea
programul de antrenament aiurea ? ce e gresit in el ? pauza intre grupe , tot.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 28 oct 2013 14:15 de litllebear
programul de antrenament aiurea ? ce e gresit in el ? pauza intre grupe , tot.
Vrea sa spuna ca,cu atata fotbal si cardio nu prea o sa poti pune si masa musculara si sa te definesti.Spor
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 28 oct 2013 19:51 de shift
Vrea sa spuna ca,cu atata fotbal si cardio nu prea o sa poti pune si masa musculara si sa te definesti.Spor
Nu cred ca asta voia sa spuna (cel mai bine ar fi sa-l lasam pe el sa argumenteze) si faptul ca insereaza si niste cardio in cadrul unui program de masa nu este un lucru gresit ca principiu.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 28 oct 2013 19:59 de r_rrobi
Nu cred ca asta voia sa spuna (cel mai bine ar fi sa-l lasam pe el sa argumenteze) si faptul ca insereaza si niste cardio in cadrul unui program de masa nu este un lucru gresit ca principiu.
in principiu mai trebuie sa te si distrezi in viata
|
sus |
|
verzuk
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 30 oct 2013 01:50 de verzuk
in principiu mai trebuie sa te si distrezi in viata
corect spus , nu mi s-au raspuns la toate intrebarile , mai astept ..
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 30 oct 2013 08:04 de basu
urmatorul:
pe cineva.
Va multumesc frumos !
Multa lume a avut timp sa citeasca dar cazul tau este extrem de comun. Nu stii ce sa faci si te complici. Esti naiv si in urma tare cu documentarea. Te legi de chestii prostesti , de particularitati anatomice, tu ai nevoie de fapt de un antrenament cat mai simplu cu exercitii compuse(exista articol scris de shift despre asta) ai nevoie deo alimentatie corespunzatoare cantitativ si calitativ si de rabdare. Nu vei face nimic in doua luni sau in trei si nici daca iti inchipui cumva ca o cutie cu praf te va scoate la suprafata nu faci bine. Ai priceput ? Simplu si tare. Si ai grija ce mananci si cat. Plus odihna.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 30 oct 2013 10:10 de litllebear
Shift daca erai atent ma refeream la raspunsul dat de MihaiCT si nu la Verzuk.
|
sus |
|
shift
|
scris pe 30 oct 2013 11:07 de shift
Shift daca erai atent ma refeream la raspunsul dat de MihaiCT si nu la Verzuk.
Sunt atent-a, multumesc. Da, am inteles foarte bine la cine te refereai. Si, asa cum am precizat anterior, chestia cu cardio de doua ori pe saptamana fiind neproductiva, este o prostie si nu cred ca Mihai la asta facea referire.
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 30 oct 2013 11:25 de litllebear
Sunt atent-a, multumesc. Da, am inteles foarte bine la cine te refereai. Si, asa cum am precizat anterior, chestia cu cardio de doua ori pe saptamana fiind neproductiva, este o prostie si nu cred ca Mihai la asta facea referire.
Ruxandra,imi cer scuze da nu am accesat profilul tau,si ma refeream la faptul ca nu isi asigura odihna de care are nevoie cu atata extra fotbal si inot.Nu am vrut sa te supar.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 30 oct 2013 14:36 de Cristi7
Ruxandra,imi cer scuze da nu am accesat profilul tau,si ma refeream la faptul ca nu isi asigura odihna de care are nevoie cu atata extra fotbal si inot.Nu am vrut sa te supar.
Crede-ma ca nu are treaba,mai ales daca joaca intre blocuri cu prietenii unde joci 10 minute si iei pauza 15,nu faci efort fizic prea mare cand joci la plesneala.
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 30 oct 2013 15:06 de litllebear
Crede-ma ca nu are treaba,mai ales daca joaca intre blocuri cu prietenii unde joci 10 minute si iei pauza 15,nu faci efort fizic prea mare cand joci la plesneala.
Nu prea am observat aceasta specificatie,te rog sa imi arati unde a scris el cum joaca.Multumesc
|
sus |
|
shift
|
scris pe 30 oct 2013 15:15 de shift
Nu prea am observat aceasta specificatie,te rog sa imi arati unde a scris el cum joaca.Multumesc
Pana una-alta, discutam intre noi ca tanarul nu ne mai acorda importanta. Sa nu mai facem supozitii inutile. Poate faptul ca a scris "pauza" inseamna ca uneori practica niste cardio si daca il face la o intensitate scazuta, nu-l va afecta daca are grija si ce mananca.
Dar, din nou, sa ne mai comunice si user-ul ceva :-s
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 30 oct 2013 17:19 de Cristi7
Nu as vrea sa te supar,dar daca ai fi facut vreodata fotbal ai fi stiut ca fotbalul nu se face doar 1 zi pe saptamana
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|