Pagina 1 din 1
Lotzy360
Newbie 2 mesaje
|
Nu am slabit deloc
scris pe 4 mar 2014 20:27 de Lotzy360
Buna! Am 16 ani, 1.82 si 130 kg!
Merg la sala de 2 luni si pana acum nu am slabit nici un kg, doar abdomenul a devenit umpic ma plat si nu mai am atat de multa grasime pe picioare. De mancat cred ca mananc cam putin(Paine 1 felie in sandwich la scola, in rest la amiaza orez cu carne de pui fiarta, iar seara la 6 125 ml bulion). La sala alerg 20 de minute in fiecare zi pe banda + antrenamentul pe grupe, iar de 4 ori pe saptamana ies la alergat cam 20-25 min + pauze.
Nu stiu ce sa mai fac sa slabesc. Aveam un scop ca pana in Iulie sa ajung la 100 kg ,dar daca tine tot asa cred doar ca o sa ma definesc doar nu o sa slabesc deloc.
Daca m-ati putea ajuta v-as fi recunoscator!
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: Nu am slabit deloc
scris pe 4 mar 2014 20:32 de Ciule
Merg la sala de 2 luni si pana acum nu am slabit nici un kg, doar abdomenul a devenit umpic ma plat si nu mai am atat de multa grasime pe picioare. De mancat cred ca mananc cam putin(Paine 1 felie in sandwich la scola, in rest la amiaza orez cu carne de pui fiarta, iar seara la 6 125 ml bulion). La sala alerg 20 de minute in fiecare zi pe banda + antrenamentul pe grupe, iar de 4 ori pe saptamana ies la alergat cam 20-25 min + pauze.
Nu stiu ce sa mai fac sa slabesc. Aveam un scop ca pana in Iulie sa ajung la 100 kg ,dar daca tine tot asa cred doar ca o sa ma definesc doar nu o sa slabesc deloc.
Salut
Alimentatia ta e ''varza totala''
Calculeaza-ti nr de calorii , scade treptat caloriile.
Elimina painea , baga mai multa carne oua , legume,fructe
Trebuie sa ajungi la un punct ,in care vei arde mai mult decat mananci !
Fa-ti alimentatia de la 0 si revin-o
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 5 mar 2014 08:31 de basu
Salut
Alimentatia ta e ''varza totala''
Calculeaza-ti nr de calorii , scade treptat caloriile.
Elimina painea , baga mai multa carne oua , legume,fructe
Trebuie sa ajungi la un punct ,in care vei arde mai mult decat mananci !
Fa-ti alimentatia de la 0 si revin-o
Daca il invatai sa caute o paine mai de calitate te intelegeam. Dar sa ii spui sa elimine complet painea ... eu nu prea cred ca ar fi bine sa faca asa ceva. Pana si bolnavii de diabet zaharat au voie sa manance paine si pt ca painea inseamna ceva o mananca si ei cantarita.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 5 mar 2014 12:38 de AndreiPopovici87
Nu am mai vazut in viata mea o asa alimentatie prosta, imi pare rau sa iti zic, dar tu nu ai la sala un antrenor cu experienta care sa iti zica ce sa mananci?
Bulion? Mananci prea putin, este o dieta mai proasta decat cele de pe eva si evz.
Nu ai ce defini tu din pacate, dar tu ai ce slabi, incearca HIIT, cere sfatul unui profesionist ca tu esti in deficit prea mare si este un soc prea mare pentru corpul tau si de aceea nu slabesti, crede-ma ca am patit-o si eu mai demult desi eu aveam cateva kg de slabit.
Cat orez mananci tu la pranz?
Daca nu vrei sa renunti la el poti lua salbatic sau poti lua de dimineata fulgi de ovaz, oricum ceva cu IG mic, mai multa proteina si seara lactate, branza slaba de vaci etc.
Poti sa ai 4-5 mese mici, hidrateaza-te corespunzator, nu te infometa, antreneaza-te inteligent si este imposibil sa nu apara rezultate!Acum conteaza si cata masa musculara ai, ea fiind motorul ce trebuie alimentat, dar oricum ar trebui sa slabesti avand greutatea destul de mare.
Inca ceva:
ce tip somatic esti?
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 5 mar 2014 13:24 de AndreiPopovici87
sunt revoltat, cum sa mananci bulion la masa de seara?
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
ynnu
Senior member 112 mesaje
|
scris pe 5 mar 2014 16:56 de ynnu
De ce ai manca bulion ?
Do not waste your time for nothing ,
Try to use it.
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 01:23 de KiSsSian
@basu Uite am un prieten care a renuntat total la paine , si nu a patit nimic , poate o zi pe saptamana sa mai triseze cu tot felul de mancaruri ( pizza , sucuri etc) si a slabit foarte mult , era la un pas de diabet, dar nu numai din cauza asta a slabit.
@ baiatu cu bulionu . Noi in mare parte nu te putem ajuta prea mult, in schimb tu te poti ajuta , informeaza-te ! da-i un search pe google cu fiecare aliment ce il manaci , si vezi TU singur ce bagi in tine, nu astepta sa iti spuna unu si altu retete fab. ,la fel si la sala , nu te lua dupa cum executa sau ce exercitiu face unu sau altu !
Editat de KiSsSian pe 6 mar 2014 01:27
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 mar 2014 08:59 de basu
@basu Uite am un prieten care a renuntat total la paine , si nu a patit nimic , poate o zi pe saptamana sa mai triseze cu tot felul de mancaruri ( pizza , sucuri etc) si a slabit foarte mult , era la un pas de diabet, dar nu numai din cauza asta a slabit.
@ baiatu cu bulionu . Noi in mare parte nu te putem ajuta prea mult, in schimb tu te poti ajuta , informeaza-te ! da-i un search pe google cu fiecare aliment ce il manaci , si vezi TU singur ce bagi in tine, nu astepta sa iti spuna unu si altu retete fab. ,la fel si la sala , nu te lua dupa cum executa sau ce exercitiu face unu sau altu !
@KiSsSian - Si daca nu renunta ce patea ? Ai putea sa imi explici ? Daca eu renunt astazi sa mai mananc mere crezi ca este o prolema ? M-am saturat sa va pun intrebari retorice , raspunsuri am tot dat si vad ca doriti neaparat sa adun asa ca un prost o gramada de postari acolo. Sunt convins ca nu ai inteles ce am vrut sa spun pt ca nu stii care este rolul unei alimentatii corecte si diversificate la oameni.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 10:53 de marius0
@KiSsSian - Si daca nu renunta ce patea ? Ai putea sa imi explici ? Daca eu renunt astazi sa mai mananc mere crezi ca este o prolema ? M-am saturat sa va pun intrebari retorice , raspunsuri am tot dat si vad ca doriti neaparat sa adun asa ca un prost o gramada de postari acolo. Sunt convins ca nu ai inteles ce am vrut sa spun pt ca nu stii care este rolul unei alimentatii corecte si diversificate la oameni.
Asa cum zice si Basu nu prea conteaza asa mult daca renunti de tot sau nu la paine atat timp cat ai o dieta diversificata si adaptata propriilor nevoi. Mai ales daca esti sportiv 1,2 felii de paine dimineata nu ti-ar sta in fata obiectivelor pe care le urmaresti.
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 12:19 de KiSsSian
@basu El manca paine cu orice si multa , eu nu cred ca la 130 kg mananca doar cateva felii de paine .
Lotzy cam cata paine mananci tu pe zi ?
Editat de KiSsSian pe 6 mar 2014 12:45
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 mar 2014 13:13 de basu
@basu El manca paine cu orice si multa , eu nu cred ca la 130 kg mananca doar cateva felii de paine .
Lotzy cam cata paine mananci tu pe zi ?
Mai , problemele metabolice nu se rezolva asa . Daca exista acest surplus de greutate se ia masurile de cuviinta, nu se renunta la alimente, poate la combinatii nepotrivite de alimente. Daca este cazul. Uite eu mananc paine la fiecare masa si la aproape 38 de ani al naibii daca ma ingras un gram. Deci nu se pune problema asa. Se pune asa doar daca vrei tu, dar corect nu este.
|
sus |
|
Lotzy360
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 14:07 de Lotzy360
Mananc in medie 2 felii de paine pe zi. 1 de dimineata in sandwich la scoala si 1 la masa principala.
Am sa caut acum cam la toate alimentele pe care le consum sa caut pe internet.
La sala am antrenor, dar doar pe partea de exerctii nu si pe cea de alimentatie.
Alte sfaturi cam ce ar trebuii si ce nu sa mananc?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 mar 2014 16:41 de basu
Mananc in medie 2 felii de paine pe zi. 1 de dimineata in sandwich la scoala si 1 la masa principala.
La sala am antrenor, dar doar pe partea de exerctii nu si pe cea de alimentatie.
Toate problemele tale de la cele doua felii de paine provin.
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 17:21 de KiSsSian
indicat ar fi un consult endocrinologic si o dieta de la un medic nutritionist ....
@basu dl doctor are simtul 'omorului'
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 mar 2014 12:07 de basu
indicat ar fi un consult endocrinologic si o dieta de la un medic nutritionist ....
@basu dl doctor are simtul 'omorului'
Sa stii ca nu am probleme cu morfinele endogene. Cred. Dar am vrut sa pun un comentariu constructiv nu unul comic. Imi cer scuze daca a iesit altceva.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 10 mar 2014 12:15 de MrOlympia
De unde atata noroc sa te definesti cu bulion la 130 kg. Eu nu cred ca ai ajuns la greutatea asta cu alimentatia asta. Asa ceva e pentru unul de 60kg imbracat. Eu cred ca mananci prea putin in primul rand. Mai ales la greutatea pe care ne-o spui. E adevarat, nu ai nici prea multa masa musculara ca sa mananci cat un viking dar si asa mi se pare putin. Inca ceva, automat cand zici definire = arderea grasimii , deci scazi in greutate , eventual mai pierzi si ceva apa . Eu zic sa iei rand cu rand la citit pe forum, atat la alimentatie cat si la antrenament. Ceva nu se leaga in ceea ce faci tu.
Editat de MrOlympia pe 10 mar 2014 12:17
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
sandorcornel
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 22 mar 2016 13:12 de sandorcornel
Slabitul e un proces complex. Daca nu apar rezultate dupa ce ati incercat diete si exercitii sustinute in fiecare zi ati putea incerca si niste suplimente pentru slabit care sa accelereze metabolismul.
|
sus |
|
dedulea
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 7 dec 2016 11:46 de dedulea
Slabitul e un proces complex. Daca nu apar rezultate dupa ce ati incercat diete si exercitii sustinute in fiecare zi ati putea incerca si niste suplimente pentru slabit care sa accelereze metabolismul.
Si ce suplimente sunt bune pentru slabit. Ma refer care sa dea rezultate rapid si sa nu produca nici un fel de efect advers.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 7 dec 2016 12:01 de shift
Si ce suplimente sunt bune pentru slabit. Ma refer care sa dea rezultate rapid si sa nu produca nici un fel de efect advers.
Nu exista
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 14 dec 2016 15:33 de shift
Ok, nu e incurajator
Ma gandeam totusi ca e evident ca nu exista. Daca ar fi existat toti aratam senzational.
Si tocmai, ar trebui sa te incurajeze sa faci ce trebuie.
Editat de shift pe 14 dec 2016 15:34
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
sandorcornel
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 15 mar 2017 10:35 de sandorcornel
Sa scazi in greutate nu e chiar atat de simplu mai ales ca exista atat de multe alternative incat nu stii din care sa alegi pentru a mai elimina din excesul de grasime.
Fara sport zilnic si regim alimentar bun e foarte greu sa mai dai jos din excesul de kilograme.
|
sus |
|
bitaleonard
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 17 nov 2017 14:11 de bitaleonard
Sa scazi in greutate nu e chiar atat de simplu mai ales ca exista atat de multe alternative incat nu stii din care sa alegi pentru a mai elimina din excesul de grasime.
Fara sport zilnic si regim alimentar bun e foarte greu sa mai dai jos din excesul de kilograme.
Sportul si dieta pe primul plan apoi suplimentele si alte elemente ajutatoare care pot contribui la pierderea in greutate. Rezultatul o sa fie garantat unul bun.
|
sus |
|
kokonea
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 11 apr 2018 14:43 de kokonea
Sportul si dieta pe primul plan apoi suplimentele si alte elemente ajutatoare care pot contribui la pierderea in greutate. Rezultatul o sa fie garantat unul bun.
Se poate incerca pentru slabit si un ceai hello slim. E un bun arzator de grasime si ajuta si la detoxifierea organismului in acelasi timp.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 17 apr 2018 14:09 de nicu_ivan
Sa scazi in greutate e foarte usor... trebuie doar sa ai rabdare. Totul se rezuma la sa iti fixezi un obiectiv caloric zilnic si sa te tii de el.
E destul de simplu: daca mananci mai putin decat ai nevoie ca sa iti tii greutatea o sa slabesti.
Spre exemplu eu am dat jos in luna Ianuarie 4 kilograme (care le-am pus pe mine de Craciun). Nu am facut sport zilnic. Am facut doar sala de 3 ori/saptamana, cardio aproape deloc (15 minute dupa sala).
Tot ce a trebuit sa fac a fost sa mananc 1800-2000 kcal zilnice si vreo 150 gr proteine. Secretul e sa mentii deficitul zilnic, daca faci asta totul devine foarte simplu.
Evident ca daca cobori de la 2500 kcal la 1800 o sa iti fie foame... dar asta e. Fara sa iti fie foame o sa fie greu sa slabesti.
Nici un ceai nu te va ajuta sa slabesti... totul se rezuma la deficitul caloric.
Editat de nicu_ivan pe 17 apr 2018 14:16
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|