Pagina 1 2 3 4 din 4
marius0
Expert member 952 mesaje
|
Re: Jurnal SmithB
scris pe 29 mar 2015 00:16 de marius0
Planul asta de alimentatie pare un copy-paste de pe un site gen eva.ro...
Iti recomand sa analizezi de acum inainte planul de alimentatie inainte sa-l pui practica, pt ca 3 oua 630kcal trebuia sa iti sara in ochi imediat.
Si 60 gr proteina la 200 gr de piept de pui...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 29 mar 2015 13:50 de Gilu
Si 60 gr proteina la 200 gr de piept de pui... Are 62g chiar, daca ne referim la cel gatit, dar observ ca cel putin ce scriu eu nu citesti, pt ca am mai subliniat odata chestia cu pieptul de pui chiar aici pe pagina anterioara, asa cum nu ai citit nici nenumaratele postari unde rugam utilizatorii vechi sa nu raspunda la topicuri care incalca regulamentul.
Poate e greseala mea ca am crezut si avut pretentia ca utilizatorii vechi sa cunoasca regulamentul, cine stie...
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
SmithB
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 29 mar 2015 15:12 de SmithB
Bun dar in afara de valorile gresite care le-am corectat dar n-am putut da EDIT pe forum,e ok? Intrebarea mea e daca e problema ca schimb zilnic tipurile de carne ? Si ca si cantitati daca e ok? Carbo nu sunt prea multi? Avand in vedere ca vreau sa slabesc. Sau ultimele mese nu sunt prea tarzii?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 29 mar 2015 16:54 de shift
Bun dar in afara de valorile gresite care le-am corectat dar n-am putut da EDIT pe forum,e ok? Intrebarea mea e daca e problema ca schimb zilnic tipurile de carne ? Si ca si cantitati daca e ok? Carbo nu sunt prea multi? Avand in vedere ca vreau sa slabesc. Sau ultimele mese nu sunt prea tarzii?
Bai, serios! Tot nu ai aflat cum se slabeste???
http://www.fitbody.ro/metoda-de-slabire-rapida-fara-cura-sau-dieta.html
Si ce intrebare e daca e ok sa schimbi zilnic tipurile de carne. Mie imi sta mintea in loc de multe ori cand iti citesc pseudo problemele.
Stai in deficit si mananca sanatos, geezas! Nu e termodinamica!
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
SmithB
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 29 mar 2015 17:13 de SmithB
Bai, serios! Tot nu ai aflat cum se slabeste???
http://www.fitbody.ro/metoda-de-slabire-rapida-fara-cura-sau-dieta.html
Si ce intrebare e daca e ok sa schimbi zilnic tipurile de carne. Mie imi sta mintea in loc de multe ori cand iti citesc pseudo problemele.
Stai in deficit si mananca sanatos, geezas! Nu e termodinamica!
Nu e vorba ca nu stiu,pur si simplu am cerut o parere despre plan si valorile finale,daca sunt prea mari sau prea mici. Cum mi-ai spus tu ca am prea putine fibre,dar nu mi-ai spus cate ar trebui sa am. Zici ca am dat cu parul. Vroiam sa stiu ca daca din cele 2500 de calorii zilnice le-am diviziat corect incat sa imi pot slabi. Am nevoie doar sa-mi spuneti daca e ok si pot incepe impreuna cu hiit planul ce l-am facut.
|
sus |
|
SmithB
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 31 mar 2015 21:58 de SmithB
A trecut aproape o sapt de la ultima cantarire si tot 102 imi arata ,acum nu mai stiu ce doamne sa fac. N-am baut sucuri,absolut nimic dulce,paine 0 doar ce am scris in program si niciun progres. Am facut hiit cum am zis. Sa mai scad din calorii sau ce sa fac?
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 1 apr 2015 15:00 de HuangZ
A trecut aproape o sapt de la ultima cantarire si tot 102 imi arata ,acum nu mai stiu ce doamne sa fac. N-am baut sucuri,absolut nimic dulce,paine 0 doar ce am scris in program si niciun progres. Am facut hiit cum am zis. Sa mai scad din calorii sau ce sa fac?
Raspunsul il stii, daca slabeai si acum ai inceput sa nu mai slabesti insa ai acelasi nr de calorii trebuie sa scazi iar caloriile, nu cu mult 200-300.
|
sus |
|
SmithB
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 1 apr 2015 15:51 de SmithB
Raspunsul il stii, daca slabeai si acum ai inceput sa nu mai slabesti insa ai acelasi nr de calorii trebuie sa scazi iar caloriile, nu cu mult 200-300.
Ce sa scad la 2kilograme slabite? altcineva?
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 1 apr 2015 16:26 de vladfloryn
Pentru tine absolut orice sfat al oricarui membru al forumului observ ca este inutil. Daca nici un raspuns nu te satisface, de ce nu consulti un nutritionist? Poate va reusi sa te invete "reteta slabirii".
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 1 apr 2015 17:39 de HuangZ
Nu inteleg intrebarea ta, daca vrei sa mai slabesti trebuie sa scazi caloriile pentru ca numarul de calorii pe care il mananci acum a ajuns sa fie un numar pentru mentinere si nu pentru deficit, e simplu.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 apr 2015 17:55 de basu
O intrebare am: cate kg aveai la 17 ani si cate kg aveai la 18 ani ? Si in plus pune si tu o poza ca sa te vedem si noi.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
SmithB
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 1 apr 2015 18:27 de SmithB
O intrebare am: cate kg aveai la 17 ani si cate kg aveai la 18 ani ? Si in plus pune si tu o poza ca sa te vedem si noi.
Desi nu inteleg scopul intrebarii,la 17 vreo 83-85 dar si < la inaltime iar la 18 vreo 90-92. Tu stii cum arat ,nu gasesc vreun motiv sa o public, sau?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 apr 2015 18:32 de basu
Desi nu inteleg scopul intrebarii,la 17 vreo 83-85 dar si < la inaltime iar la 18 vreo 90-92. Tu stii cum arat ,nu gasesc vreun motiv sa o public, sau?
Scopul intrebarii : erai destul de greu si la varste mai mici. Daca astazi la 19 ani , 188 cm - ai 102 kg eu nu cred ca e ok. Stiu cum arati aproximativ pt ca nu mai tin minte exact. Eu nu cred ca in cele 102 kg este foarte multa masa musculara. Eu cred ca este o problema metabolica si te sfatuiesc sa mergi la endocrinologie. Nu te mai intreb daca exista in familia ta antecedente de obezitate sau diabet ca iarasi nu stii care este rostul intrebarii. Dar un lucru iti spun : AI GRIJA!
|
sus |
|
SmithB
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 1 apr 2015 21:03 de SmithB
Scopul intrebarii : erai destul de greu si la varste mai mici. Daca astazi la 19 ani , 188 cm - ai 102 kg eu nu cred ca e ok. Stiu cum arati aproximativ pt ca nu mai tin minte exact. Eu nu cred ca in cele 102 kg este foarte multa masa musculara. Eu cred ca este o problema metabolica si te sfatuiesc sa mergi la endocrinologie. Nu te mai intreb daca exista in familia ta antecedente de obezitate sau diabet ca iarasi nu stii care este rostul intrebarii. Dar un lucru iti spun : AI GRIJA!
Nu exista antecedente in familie si nici eu nu cred (eu cel putin) ca as fi obez ci acoperit,adica ai vazut si tu ca in afar de putin pe aripioare n-am nici nu stiu ce bendieu. Si stiu ca nu am foarte multa masa dar am zis sa scad acum sa ajung cat de cat la un bf decent ca sa pot creste pe urma destul de "clean"+ ca sa imi creasca rezistenta fiindca altfel nu vad cum.
Si iti multumesc pt ingrijorare si sfaturi.
Editat de SmithB pe 1 apr 2015 21:50
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 apr 2015 08:27 de basu
Nu exista antecedente in familie si nici eu nu cred (eu cel putin) ca as fi obez ci acoperit,adica ai vazut si tu ca in afar de putin pe aripioare n-am nici nu stiu ce bendieu. Si stiu ca nu am foarte multa masa dar am zis sa scad acum sa ajung cat de cat la un bf decent ca sa pot creste pe urma destul de "clean"+ ca sa imi creasca rezistenta fiindca altfel nu vad cum.
Si iti multumesc pt ingrijorare si sfaturi.
Esti neinformat si obtuz. Daca continui asa vei vedea ca nu iti va mai raspunde nimeni in jurnal.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|