Pagina 1 din 1
Elanu
Newbie 6 mesaje
|
Durere de spate
scris pe 15 mar 2014 22:19 de Elanu
Salut! De cam o saptamana cand lucrez la biceps cu bara incepe sa ma doara spatele, durerea este foarte mare si spre ultimele repetari simt ca mor, e o durere normala? Ce ar trebui sa fac?
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
Re: Durere de spate
scris pe 15 mar 2014 22:23 de KiSsSian
Salut! De cam o saptamana cand lucrez la biceps cu bara incepe sa ma doara spatele, durerea este foarte mare si spre ultimele repetari simt ca mor, e o durere normala? Ce ar trebui sa fac?
Centura ai ?
|
sus |
|
Elanu
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 15 mar 2014 22:29 de Elanu
Centura ai ?
nu, ar trebui sa-mi iau?
Editat de Elanu pe 15 mar 2014 22:48
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 15 mar 2014 23:08 de Gilu
nu, ar trebui sa-mi iau? Daca nu esti halterofil/powerlifter sau daca nu faci repetari maximale nu ai ce face cu ea.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 16 mar 2014 10:07 de basu
nu, ar trebui sa-mi iau?
Da, ar trebui sa iti iei o centura. Cand o folosesti este alta treaba. Despre asta s-a discutat.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Elanu
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 16 mar 2014 13:03 de Elanu
Da, ar trebui sa iti iei o centura. Cand o folosesti este alta treaba. Despre asta s-a discutat.
multumesc multe, azi cand ma duc la sala, o sa-mi iau una...nu conteaza de la ce firma e, nu?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 mar 2014 15:58 de basu
multumesc multe, azi cand ma duc la sala, o sa-mi iau una...nu conteaza de la ce firma e, nu?
Ca orice lucru , cu cat este mai ieftin cu atat este mai prost. Eu nu am folosit decat centuri textile, nu am avut niciodata din piele. Cele textile sunt mai ieftine, pe mine nu m-a costat cine stie ce, pe vremea cand am luat-o , vreo 50-60 de lei.
|
sus |
|
Elanu
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 16 mar 2014 19:01 de Elanu
Ca orice lucru , cu cat este mai ieftin cu atat este mai prost. Eu nu am folosit decat centuri textile, nu am avut niciodata din piele. Cele textile sunt mai ieftine, pe mine nu m-a costat cine stie ce, pe vremea cand am luat-o , vreo 50-60 de lei.
atat e si acum la mine la sala.
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 20 mar 2014 20:59 de s1d0x
Schimba exercitiul..
|
sus |
|
cezar1990
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 2 apr 2015 22:39 de cezar1990
Salut.Azi in urma exercitiului de ramat cu bara dreapta,cu bara incarcata 80 kg,cu centura pusa,pozitie spate drept,numai ca nush de unde si cum m-am fortat ca acum ma doare spatele in partea stanga sus si pieptul si nici nu prea pot respira,numai zic de mers.Parca am mai simtit senzatia asta,dar acum e ff puternica.Stiti ce ar putea fi?Incep sa ma sperii,doamne de acum incalzirea va fi sfanta...
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 2 apr 2015 23:56 de marius0
Salut.Azi in urma exercitiului de ramat cu bara dreapta,cu bara incarcata 80 kg,cu centura pusa,pozitie spate drept,numai ca nush de unde si cum m-am fortat ca acum ma doare spatele in partea stanga sus si pieptul si nici nu prea pot respira,numai zic de mers.Parca am mai simtit senzatia asta,dar acum e ff puternica.Stiti ce ar putea fi?Incep sa ma sperii,doamne de acum incalzirea va fi sfanta...
La medic. Ce mai astepti ?
|
sus |
|
cezar1990
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 3 apr 2015 07:10 de cezar1990
Mai stau o zi sa vad cum decurg lucrurile.Tot ma doare cand respir jumatate de piept si jumatatate de spate.Imi e ca mi-am atins un nerv ceva,cineva mi-a zis de nevralgie.Spre exemplu si din burta,pulsa ff tare,se auzeau diferite zgomote,cred ca era aorta.La fel si cand stau in pat si ma intind se aude un parait.Daca nu se amelioriaza intr-o zi ma duc maine de urgenta la medic,chit ca ma duc la privat unde dau 100 lei consultatia
Editat de cezar1990 pe 3 apr 2015 07:11
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 apr 2015 09:09 de basu
Mai stau o zi sa vad cum decurg lucrurile.Tot ma doare cand respir jumatate de piept si jumatatate de spate.Imi e ca mi-am atins un nerv ceva,cineva mi-a zis de nevralgie.Spre exemplu si din burta,pulsa ff tare,se auzeau diferite zgomote,cred ca era aorta.La fel si cand stau in pat si ma intind se aude un parait.Daca nu se amelioriaza intr-o zi ma duc maine de urgenta la medic,chit ca ma duc la privat unde dau 100 lei consultatia
Aorta ?
|
sus |
|
cezar1990
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 3 apr 2015 11:44 de cezar1990
Da,aorta abdominala.Oricum din pacate prezint simptomele unei nevralgii intercostale,este o necuoscuta pentru mine,dar din cate m-am informat e cam naspa.Oricum,eu sper sa fie o intindere,dar slabe sanse...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 apr 2015 12:01 de basu
Da,aorta abdominala.Oricum din pacate prezint simptomele unei nevralgii intercostale,este o necuoscuta pentru mine,dar din cate m-am informat e cam naspa.Oricum,eu sper sa fie o intindere,dar slabe sanse...
Dragul meu, cu toata simpatia pt priceperea ta , mergi la un mic control.
|
sus |
|
AlleXyS
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 11 mai 2015 18:15 de AlleXyS
in majoritatea timpului, o viata sedentara ..... de cateva saptamani a inceput sa ma doara coloana lombara (prea mult stat pe scaun, prea mult stat in pat). Am zis sa ma apuc de putin sport, ridicari gantere, flotari, ce mai poti face prin casa, si se pare ca durerea a cam disparut.
vreau sa pun si ceva masa musculara pe mine, deci ar fi o viata ceva mai buna ca inainte, corect?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|