Pagina 1 2 3 4 din 4
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
Re: Jurnal Flavius
scris pe 2 ian 2015 18:57 de 12seven12
Revin dupa o pauza de o saptamana si un haos total in meniu.
Astazi am revenit la sala si am observat ca am slabit 3kg(culmea,de sarbatori),asa ca m-am hotarat sa revin cat mai repede la vechea alimentatie.
Am facut si ceva provizii de suplimente si nu stiu pe care sa le iau si in ce ordine.
Impact whey protein,opti-men,Amino-energy,Storm,Dextroza
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 ian 2015 00:35 de marius0
Revin dupa o pauza de o saptamana si un haos total in meniu.
Astazi am revenit la sala si am observat ca am slabit 3kg(culmea,de sarbatori),asa ca m-am hotarat sa revin cat mai repede la vechea alimentatie.
Am facut si ceva provizii de suplimente si nu stiu pe care sa le iau si in ce ordine.
Impact whey protein,opti-men,Amino-energy,Storm,Dextroza
Daca ai facut deja proviziile ar fii trebuit sa ai deja raspunsul la intrebarea ta dar trecand pe langa asta, le iei pe fiecare asa cum scrie pe eticheta.
Editat de marius0 pe 3 ian 2015 00:36
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 3 ian 2015 09:21 de 12seven12
Daca ai facut deja proviziile ar fii trebuit sa ai deja raspunsul la intrebarea ta dar trecand pe langa asta, le iei pe fiecare asa cum scrie pe eticheta.
Asta stiu,trebuia sa fiu mai concret.Ma refeream in speta la storm si amino care au unele lucruri in comun
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 5 ian 2015 11:08 de 12seven12
Revin cu o interbare,la storm spune ca trebuie sa iau aprox 10 grame cu 30 de minute inainte de antrenament si mai pot sa iau inca 10 dupa pentru rezultate maxime.Pot sa iau amino energy inainte de antrenament si storm dupa sau cum imi recomandati?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 6 ian 2015 00:17 de Gilu
Pot sa iau amino energy inainte de antrenament si storm dupa sau cum imi recomandati? Invers.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 13 ian 2015 18:22 de 12seven12
Am si eu o curiozitate,poate prostie.Daca unui whey ii adaug dextroza este egalul gainerului?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 13 ian 2015 19:30 de Gilu
Am si eu o curiozitate,poate prostie.Daca unui whey ii adaug dextroza este egalul gainerului? Teoretic da, dar nici un gainer nu contine doar dextroza, cele mai multe merg pe maltodextrina.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 13 ian 2015 19:37 de 12seven12
Teoretic da, dar nici un gainer nu contine doar dextroza, cele mai multe merg pe maltodextrina.
Nu stiam asta,credeam ca in mare contine doar dextroza si creatina.Crezi ca e ok daca iau dextroza de fiecare data cand iau proteina sau sa iau doar dupa antrenament?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 13 ian 2015 19:39 de basu
Nu stiam asta,credeam ca in mare contine doar dextroza si creatina.Crezi ca e ok daca iau dextroza de fiecare data cand iau proteina sau sa iau doar dupa antrenament?
Nu lua nici dextroza si nici altceva daca nu stii pt ce le iei. Teoretic ar trebui sa o iei dupa antrenament. Dar nu este obligatoriu. Eu nu am facut niciodata asa ceva. Vad ca se poate si fara.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 4 feb 2015 13:53 de 12seven12
Am o intrebare,voi ce folositi pentru a nu va scapa mana cand faceti spate,daca aveti aceasta problema
Eu simt ca pot face cu mai multa greutate la cablu dar imi scapa mainile.Am incercat si cu acele ''chingi'' dar tot mi se par nesigure
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 13 mar 2015 16:50 de 12seven12
De curand am terminat o cutie de amino energy si nu am simtit nicio diferenta,la modul de a avea mai multa energie la sala.Am mai incercat si xplode si 2 luni am folosit creqtina Storm.Este posibil sa nu isi faca efectul la mine,deoarece partenerului de sala ii merge bine amjno.
Vreau sa specific ca daca beau 3 cafele seara si ma pun in pat dorm instant,adica cafeina nu are efect asupra bea,nu sunt bautor de cafea.Ce parere aveti?
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 apr 2015 07:33 de 12seven12
Cam de 3 saptamani am schimbat putin antrenamentul la picioare si ma simt foarte rau,adica dupa ce fac picioare am stari de voma.Antrenamentul pe care il fac este urmatorul:Geno
Presa
Extensii la aparat
Flexii la aparat
Ridicari pe varfuri cu bara
La toate ex fac 4 serii,8 rep
|
sus |
|
Vla4d
Senior member 118 mesaje
|
scris pe 16 apr 2015 09:41 de Vla4d
Si eu aveam rareori stari de voma dupa ce faceam geno sau presa, e posibil sa nu respiram corect pe timpul miscarii...
Totusi daca ai observat pe youtube in anumite clipulete cu powerlifteri, care dupa ce executa 1-2 rep la geno sau deadlifts fie vomita, fie le curge sange din nas...Eu cred ca e ceva normal la astfel de exercitii cu greutati mari.
Editat de shift pe 16 apr 2015 12:26
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 16 apr 2015 15:35 de marius0
Si eu aveam rareori stari de voma dupa ce faceam geno sau presa, e posibil sa nu respiram corect pe timpul miscarii...
Totusi daca ai observat pe youtube in anumite clipulete cu powerlifteri, care dupa ce executa 1-2 rep la geno sau deadlifts fie vomita, fie le curge sange din nas...Eu cred ca e ceva normal la astfel de exercitii cu greutati mari.
Vomiti cand nu respiri corect la astfel de exercitii grele.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 00:46 de unk4cs
Cam de 3 saptamani am schimbat putin antrenamentul la picioare si ma simt foarte rau,adica dupa ce fac picioare am stari de voma.Antrenamentul pe care il fac este urmatorul:Geno
Presa
Extensii la aparat
Flexii la aparat
Ridicari pe varfuri cu bara
La toate ex fac 4 serii,8 rep
Si eu cand lucram picioarele, aveam stari de ameteala, uneori si stari de voma. Am rezolvat prin ceva cardio inainte de antrenament(10/15 minute intensitate medie) si flexii, extensii, 2 serii din fiecare(preobosire) inaintea antrenamentului propriu zis.
Vezi si alimentatia sa nu fie aproape de antrenament.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 21 apr 2015 21:08 de 12seven12
As dori,daca aveti timp sa va dati cu parerea asupra alimentatiei pe care incerc sa o urmez.Orice critica,lamurire,informatie este bine venita.
La ora 8 iau o cupa de impact whey,la 9-30 fulgi de ovaz cu lapte si miere(nu stiu cantitatea,cam un castrom mic).La 11-12 o omleta cu 6 albusuri si 2 oua intregi+o cutie de porumb.La 2(inainte de antrenament incerc sa mananc carbo+mancare gatita de mama).Dupa antrenament proteina.Cand ajung acasa mananc ce mancare gasesc preparata pe baza de proteina/carne.Pe la 8 seara cupa de proteine,inainte de culcare un iaurt grecesc mare.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 15 mai 2015 10:04 de 12seven12
Creeeti ca este ok daca pun in blender ovaz si lapte si beau continutul in loc sa mananc?
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 15 mai 2015 10:13 de HuangZ
Creeeti ca este ok daca pun in blender ovaz si lapte si beau continutul in loc sa mananc?
Da
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 15 mai 2015 16:47 de marius0
E ok dar trebuie sa pui foarte putin ovaz ca sa poti sa il bei impreuna cu laptele fara sa trebuiasca sa mesteci.
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 mai 2015 10:29 de 12seven12
E ok dar trebuie sa pui foarte putin ovaz ca sa poti sa il bei impreuna cu laptele fara sa trebuiasca sa mesteci.
Prima data am pus cam mult si era o senzatie ciudata,nu puteam sa beau dar nici nu aveam ce mesteca
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 12 aug 2015 15:20 de 12seven12
Revin cu o mica nelamurire,de aceea va cer parerea.Am citit despre un studiu care arata ca folosirea a x grame(in jur de 50g) de zahar inainte de antrenament cat si dupa ajuta.Se spune ca este mult mai ok decat dextroza si mai sanatoasa.Ce parere aveti?
Ps.Aveti idee cum pot calcula procentajul de grasime pe care il am?m-am cantarit pe un cantar la o farmacie si imi arata ca am undeva la 10,9 ceea ce mi se pare super putin si imc 24,9
Editat de 12seven12 pe 12 aug 2015 16:31
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 26 sep 2015 22:07 de 12seven12
Revin cu o mica nelamurire,de aceea va cer parerea.Am citit despre un studiu care arata ca folosirea a x grame(in jur de 50g) de zahar inainte de antrenament cat si dupa ajuta.Se spune ca este mult mai ok decat dextroza si mai sanatoasa.Ce parere aveti?
Ps.Aveti idee cum pot calcula procentajul de grasime pe care il am?m-am cantarit pe un cantar la o farmacie si imi arata ca am undeva la 10,9 ceea ce mi se pare super putin si imc 24,9
Dupa aproape un an in care am facut acelasi antrenament,4 zile pe saptamana m-am decis sa incerc ca in fiecare saptamana sa fa o zi de doua ori,adica saptama a 1 sa fac de doua ori piept-triceps,saptamana 2 picioare-abdomen,saptamana 3 spate-biceps,saptamana 4 umeri-trapez.Ce parere aveti?
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 5 dec 2018 19:11 de crististrong
Revin cu un update dupa 3 ani
https://imgur.com/a/tvgkHOV
Salut! ai progresat bine de tot, se vede ca esti pasionat. Ai si o forma frumoasa a umerilor de la natura si astfel iesi in evidenta, si talia mica de tot, reteta succesului!
Te antrenezi in Romania sau esti plecat?
Ce sporturi mai faci ca vad ca ai degetele cum au luptatorii.
Ar mai merge sa mai pui ceva la pectorali si inca 5kg in greutate si ai fi beton!
Editat de crististrong pe 5 dec 2018 19:14
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 14 nov 2019 17:06 de crististrong
M-a apucat nostalgia si am revenit cu ceva update.
Vreau sa multumesc si membrilor forumului pentru ca aici am pus bazele culturismului.
Felicitari! Arati foarte bine. Se vede ca aveai coapsele dezvoltate de la inceput ceea ce a fost un mare avantaj acum arata super. Totusi parca sunt un pic prea dezvoltate comparativ cu partea superioara, eu zic sa mai insisti pe viitor mai mult pe partea superioara dar evident fata sa neglijezi coapsele
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|