Pagina 1 din 1
DominuS
Junior member 31 mesaje
|
Durere de cap
scris pe 23 iun 2015 12:33 de DominuS
Salut. Am 17ani, 1.70m, 64kg.
18.06.2015 - am facut la presa cu 190kg ( nu am respirat corect si m-am fortat tare) si la a 9-a repetare am simtit o durere puternica la cap.. durerea era constanta. In ziua aia nu am mai putut sa imi continui antrenamentul. Am ajuns acasa si m-am pus vreo 2 ore la somn si a trecut.
19.06.2015 - m-am dus sa incarc butelia ( o tineam pe spate) si iar a aparut acea durere insuportabila..
20.06.2015 - Am mers la sala, am facut incalzirea, totul era bine... la a 7-a tractiune a aparut durerea din nou.. m-am oprit din antrenament si cred ca 30min ma rupt capul.. dupaia tot simteam durerea, dar mai putin...
Momentan nu prea am timp sa merg la medicul de familie.. etc pentru ca am bacul. As vrea sa fac niste investigatii dupa bac. Voi ce ziceti ca am ?..
ps: durerea e in spate/dreapta
Editat de DominuS pe 23 iun 2015 12:34
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
Re: Durere de cap
scris pe 23 iun 2015 21:17 de marius0
Salut. Am 17ani, 1.70m, 64kg.
18.06.2015 - am facut la presa cu 190kg ( nu am respirat corect si m-am fortat tare) si la a 9-a repetare am simtit o durere puternica la cap.. durerea era constanta. In ziua aia nu am mai putut sa imi continui antrenamentul. Am ajuns acasa si m-am pus vreo 2 ore la somn si a trecut.
19.06.2015 - m-am dus sa incarc butelia ( o tineam pe spate) si iar a aparut acea durere insuportabila..
20.06.2015 - Am mers la sala, am facut incalzirea, totul era bine... la a 7-a tractiune a aparut durerea din nou.. m-am oprit din antrenament si cred ca 30min ma rupt capul.. dupaia tot simteam durerea, dar mai putin...
Momentan nu prea am timp sa merg la medicul de familie.. etc pentru ca am bacul. As vrea sa fac niste investigatii dupa bac. Voi ce ziceti ca am ?..
ps: durerea e in spate/dreapta
Du-te cat mai repede la medic.
|
sus |
|
cyKer
Senior member 128 mesaje
|
scris pe 16 iul 2015 20:18 de cyKer
Salut. Poti merge la medic sa vezi ce ai. Sau faci ca mine iei o pauza de 1 sap. Si dupa o iei incet cu intensitatea ( asta nu am facut ). Sunt niste dureri insuportabile...le stiu...credeam ca nu o sa scap in veci de ele. Am luat o pauza de 1 saptamana, am revenit in sala si dupa cateva seri am ridicat intensitatea prea mult si iar au revenit. Dupa cateva zile a trecut din senin iar de atunci nu am mai avut nici o problema. Este o combinatie intre intensitate, postura proasta a gatului!!!!!, preworkout, deshidratare, presiunea sangelui,respiratie incorecta aka tinerea aerului in piept. Daca vrei sa te informezi mai mult despre subiect > google> exertion headaches.
Incearca cand mai respiri sa respiri asa : https://www.youtube.com/watch?v=wTSb3Xiuy6Q
Te sfatuiesc ca dupa ce-ti trece... mereu sa-ti incalzesti foarte bine gatul inainte de ex.
Editat de cyKer pe 16 iul 2015 20:26
ok,whatever
|
sus |
|
DominuS
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 21 iul 2015 22:16 de DominuS
cyKer, am luat pauza 2 sapt si nu au mai aparut durerile, dar la presa o iau mai incet pentru ca simt ceva ceva...
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 7 ian 2016 20:01 de AiRdr0p
Si eu am avut astazi aceeasi problema la indreptari. Am crezut ca o sa imi 'bubuie' toata partea din spate a capului. Am zis sa nu deschid alt topic, stie cineva cam care ar fi problema? Am terminat antrenamentul de 30 de minute si ma doare si acum, dar mai incet...
|
sus |
|
CataNica
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 8 ian 2016 23:24 de CataNica
Si eu am avut astazi aceeasi problema la indreptari. Am crezut ca o sa imi 'bubuie' toata partea din spate a capului. Am zis sa nu deschid alt topic, stie cineva cam care ar fi problema? Am terminat antrenamentul de 30 de minute si ma doare si acum, dar mai incet...
cel mai probabil ai tinut aerul in tine pe durata ridicari si la un efort cu o greutate mare se mai intampla asta.. Se spune ca asa e indicat, sa nu respiri pe durata unei repeteri sau chiar a mai multora pentru a tine toti muschii incordati.. Dar mi se pare o prostie..
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 14 ian 2016 12:32 de Tooxie
Este foarte simplu ..nu ai respirat corect, ti-ai tinut respiratia si s-a creat presiune in vasele de sange. Inspira pe negativa, expira pe pozitiva si nu ar trebui sa mai fie probleme.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|