Pagina 1 din 1
Bodo_Nomad
Newbie 3 mesaje
|
Sait de proteine posibil escroc
scris pe 16 iul 2015 18:40 de Bodo_Nomad
A comandat cineva de pe saitul asta http://www.culturism-suplimente.ro/. si in special QNT Metapure Zero Carb. Eu am comandat o cutie de 2 kg de QNT Metapure Zero Carb, o cutie de C4 si o cutie de Musclepharm Creatina. Din fericire musclepharm creatina si C4 par ok dar o sa ii dau unui prieten de la la sala C4 din al meu sa vada daca este la fel ca a lui daca simte vreo diferenta sa pot trage o concluzie daca si astea chiar sunt ok. Dar din pacate nu pot spune acelasi lucru si despre QNT Metapure Zero Carb este prima data cand iau proteine de la acest producator pana acum am folosit de la ON, BSN,Weider, etc. la prima sesizare am observat ca filtru de sub capacul cutiei cel care de obicei are rol de sigilare erea pur si simplu o folie de staniol, ce este drept destul de bine lipita dar fara stantarea brandului respectiv cum vezi la ate marci(poate asa este la acest brand). Dupa o atenta inspectie am observat ca are o gaura mica de dimensiunea unui ac in ea, nu cunosc daca exista vreo posibilitate de a inlatura praful prin acea gaura si sa fie inlocuit. Cupa se afla la fund ceea ce ma face sa cred ca suptanta a fost golita si inlocuita iar diferenta fata de Wey Gold-ul de la ON care l-am avut anterior este in primul rand modul in care aceasta se dizolva iar acaeasta pare mult mai usor de baut am baut-o aproape instant ca si cum ai bea cacao )), fata de cealalta care o beam mult mai greu. In plus am observat ca nicaieri aceasta proteina nu se gaseste sub 300 de ron/2 kg iar aici am luato cu 200. Ma poate ajuta cineva care stie si a mai comandat? Va multumesc!
|
sus |
|
AlexD82
Senior member 106 mesaje
|
Re: Sait de proteine posibil escroc
scris pe 19 iul 2015 23:14 de AlexD82
este plina lumea de escroci dar mai plina de naivi.
ai incercat sa scoti dintr-un recipient de whey "substanta" (nu suptanta; daca p era langa b pe tastatura intelegeam greseala) cu seringa sa vezi daca iese ? crezi ca sta cineva sa foloseasca cine stie ce aparatura sofisticata ca sa scoata pulberea din recipient pt ca mai apoi sa introduca alta pulbere ? si daca face asta, ce crezi ca face cu pulberea inlocuita ?
comand de pe acest site de mai bine de un an si nu am avut probleme cu produsele.
am comandat chiar si QNT Metapure Zero Carb si pot sa-ti spun ca mi-a fost de folos aceasta proteina.
un singur incident am avut cu ei. in loc de o proteina cu aroma de cookies mi-au livrat una cu aroma de fistic. le-am sesizat problema telefonic iar ei s-au oferit fie sa le trimit inapoi pe costurile lor cutia cu proteine fie sa-mi faca un discount de 50 lei la urmatoarea comanda. Am preferat varianta cu discount si nu am avut probleme. Au tinut minte si, la urmatoarea comanda, au redus din valoarea totala 50 de lei.
Diferenta de pret intre comercianti este data de multi factori. Adaos comercial, costuri de depozitare, costuri de transport,putere de negociere cu furnizorul etc.
Este dreptul tau sa comanzi de la ei sau nu. Eu unul comand si, pana la proba contrarie, nu am de ce sa renunt la ei.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 20 iul 2015 00:00 de Gilu
este plina lumea de escroci dar mai plina de naivi.
ai incercat sa scoti dintr-un recipient de whey "substanta" (nu suptanta; daca p era langa b pe tastatura intelegeam greseala) cu seringa sa vezi daca iese ? crezi ca sta cineva sa foloseasca cine stie ce aparatura sofisticata ca sa scoata pulberea din recipient pt ca mai apoi sa introduca alta pulbere ? si daca face asta, ce crezi ca face cu pulberea inlocuita ? Bine ca a zis-o cineva pana la urma.
Ma manca rau sa zic ceva, dar am invatat sa tac.
Vad ca shift s-a abtinut si ea.
Daca ziceam eu sau shift sareau unii ca nu e democratie aici (de parca ar fi pe vreun forum) ca moderatorul este ironic cu prostii..
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
adagioanonim
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 22 iul 2015 15:44 de adagioanonim
A comandat cineva de pe saitul asta http://www.culturism-suplimente.ro/. si in special QNT Metapure Zero Carb. Eu am comandat o cutie de 2 kg de QNT Metapure Zero Carb, o cutie de C4 si o cutie de Musclepharm Creatina. Din fericire musclepharm creatina si C4 par ok dar o sa ii dau unui prieten de la la sala C4 din al meu sa vada daca este la fel ca a lui daca simte vreo diferenta sa pot trage o concluzie daca si astea chiar sunt ok. Dar din pacate nu pot spune acelasi lucru si despre QNT Metapure Zero Carb este prima data cand iau proteine de la acest producator pana acum am folosit de la ON, BSN,Weider, etc. la prima sesizare am observat ca filtru de sub capacul cutiei cel care de obicei are rol de sigilare erea pur si simplu o folie de staniol, ce este drept destul de bine lipita dar fara stantarea brandului respectiv cum vezi la ate marci(poate asa este la acest brand). Dupa o atenta inspectie am observat ca are o gaura mica de dimensiunea unui ac in ea, nu cunosc daca exista vreo posibilitate de a inlatura praful prin acea gaura si sa fie inlocuit. Cupa se afla la fund ceea ce ma face sa cred ca suptanta a fost golita si inlocuita iar diferenta fata de Wey Gold-ul de la ON care l-am avut anterior este in primul rand modul in care aceasta se dizolva iar acaeasta pare mult mai usor de baut am baut-o aproape instant ca si cum ai bea cacao )), fata de cealalta care o beam mult mai greu. In plus am observat ca nicaieri aceasta proteina nu se gaseste sub 300 de ron/2 kg iar aici am luato cu 200. Ma poate ajuta cineva care stie si a mai comandat? Va multumesc! Si eu am folost acea proteina,dar la cutia mica de 1000 grame si era la fel cum ziceai si tu,nu avea marca inscriptionata pe folie....Iar magazinul de unde am luato aducea pe comanda tocmai de pe acel site.Oricum nu m-au deranjat aceste aspectee,proteina in sine a fost buna,printre putinele proteine care chiar au zero carbo,majoritatea mai au cateva grame ca sa nu mai vorbim de gainere.Cat despre cupa chiar ai avut noroc ca ai gasito,eu cu o luna comandasem Delicious Whey,tot de la QNT,si am ramas masca ca nu am gasit in toata cutia acea cupa )))) noroc ca mai aveam acasa o cupa de la o proteina.
Y!M adagio_anonim
|
sus |
|
cipgl
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 15 mar 2019 22:53 de cipgl
A comandat cineva de pe saitul asta http://www.culturism-suplimente.ro/. si in special QNT Metapure Zero Carb. Eu am comandat o cutie de 2 kg de QNT Metapure Zero Carb, o cutie de C4 si o cutie de Musclepharm Creatina. Din fericire musclepharm creatina si C4 par ok dar o sa ii dau unui prieten de la la sala C4 din al meu sa vada daca este la fel ca a lui daca simte vreo diferenta sa pot trage o concluzie daca si astea chiar sunt ok. Dar din pacate nu pot spune acelasi lucru si despre QNT Metapure Zero Carb este prima data cand iau proteine de la acest producator pana acum am folosit de la ON, BSN,Weider, etc. la prima sesizare am observat ca filtru de sub capacul cutiei cel care de obicei are rol de sigilare erea pur si simplu o folie de staniol, ce este drept destul de bine lipita dar fara stantarea brandului respectiv cum vezi la ate marci(poate asa este la acest brand). Dupa o atenta inspectie am observat ca are o gaura mica de dimensiunea unui ac in ea, nu cunosc daca exista vreo posibilitate de a inlatura praful prin acea gaura si sa fie inlocuit. Cupa se afla la fund ceea ce ma face sa cred ca suptanta a fost golita si inlocuita iar diferenta fata de Wey Gold-ul de la ON care l-am avut anterior este in primul rand modul in care aceasta se dizolva iar acaeasta pare mult mai usor de baut am baut-o aproape instant ca si cum ai bea cacao )), fata de cealalta care o beam mult mai greu. In plus am observat ca nicaieri aceasta proteina nu se gaseste sub 300 de ron/2 kg iar aici am luato cu 200. Ma poate ajuta cineva care stie si a mai comandat? Va multumesc!
Firma respectiva este unica firma autorizata de producator sa vanda QNT in Romania, gasesti aceasta infromatie pe siteul lor direct aici: https://qntsport.com/gb/find-a-distributor , din acest motiv au cele mai ok preturi pentru produsul respectiv.
Gaurica de care zici, e din fabrica, iti da posibilitatea sa testezi prin miros inainte sa cumperi produsul, asta daca il cumperi din magazin.
Orice izolat proteic daca e de calitate se amesteca instant cu apa.
Chiar si asa daca ai unele dubii poti scrie producatorului, cred ca producatorul este cel mai in masura sa-ti garanteze daca produsul este al lor sau nu.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|