Pagina 1 2 3 din 3
Sisif
Newbie 7 mesaje
|
Re: Intrebare GFX 8!
scris pe 22 nov 2014 16:47 de Sisif
salut. merg la sala de 4 ori pe saptamana dar m-am decis ca in zilele libere pentru inceput sa fac niste exercitii acasa. nu ceva complicat, 60 de flotari, 120-160 abdomene, niste planks, posibil si niste geno. vreau sa stiu cand e cel mai bine sa fac antrenamentul si cand sa iau shake-ul proteic. momentan in zilele cu sala iau 2 cupe dimineata dupa micul dejun, si alte 2 cupe seara la 18 imediat dupa antrenament sau pe la 19:30 dupa masa. e ok ca in ziua libera sa fac exercitiile dupa micul dejun si imediat dupa exercitii sa iau cele 2 cupe? e ok doar un shake pe zi in ziua libera?
merci.
edit: evident folosesc gfx-8
Editat de Sisif pe 22 nov 2014 16:48
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 nov 2014 19:52 de basu
salut. merg la sala de 4 ori pe saptamana dar m-am decis ca in zilele libere pentru inceput sa fac niste exercitii acasa. nu ceva complicat, 60 de flotari, 120-160 abdomene, niste planks, posibil si niste geno. vreau sa stiu cand e cel mai bine sa fac antrenamentul si cand sa iau shake-ul proteic. momentan in zilele cu sala iau 2 cupe dimineata dupa micul dejun, si alte 2 cupe seara la 18 imediat dupa antrenament sau pe la 19:30 dupa masa. e ok ca in ziua libera sa fac exercitiile dupa micul dejun si imediat dupa exercitii sa iau cele 2 cupe? e ok doar un shake pe zi in ziua libera?
merci.
edit: evident folosesc gfx-8
Ca regula in zilele de pauza nu se fac deosebiri in structura dietei fata de zilele in care faci antrenament. Administrarea unui produs tine de mai multi factori. Unul dintre ei este ce reusesti sa mananci pe parcursul unei zile. Acesta este un gainer si el isi aduce contributia in privinta volumului de calori. Daca per total esti deficitar la ceva compensezi prin suplimente. Deci este bine sa faci niste calcule si raspunsul ti-l dai singur.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Sisif
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 23 nov 2014 02:55 de Sisif
Ca regula in zilele de pauza nu se fac deosebiri in structura dietei fata de zilele in care faci antrenament. Administrarea unui produs tine de mai multi factori. Unul dintre ei este ce reusesti sa mananci pe parcursul unei zile. Acesta este un gainer si el isi aduce contributia in privinta volumului de calori. Daca per total esti deficitar la ceva compensezi prin suplimente. Deci este bine sa faci niste calcule si raspunsul ti-l dai singur.
Dieta nu se schimba in functie de zilele cu sala sau nu. Doar ca uneori inainte de sala mananc bine de tot si imediat dupa sala sunt mort de foame. Ceea ce nu se intampla niciodata in zilele fara sala. De aceea intreb daca trebuie suplimentat cumva cu gfx-8. Desi practic vorbind iau 4 cupe / zi mereu in zilele cu sala. Si nu as vrea sa maresc doza. Cel putin momentan.
Daca sunt prea ambiguu da-mi prezumtia incepatorului. Am doar 3kg terminate pana acum.
|
sus |
|
VladuFit
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 23 nov 2014 08:18 de VladuFit
Dieta nu se schimba in functie de zilele cu sala sau nu. Doar ca uneori inainte de sala mananc bine de tot si imediat dupa sala sunt mort de foame. Ceea ce nu se intampla niciodata in zilele fara sala. De aceea intreb daca trebuie suplimentat cumva cu gfx-8. Desi practic vorbind iau 4 cupe / zi mereu in zilele cu sala. Si nu as vrea sa maresc doza. Cel putin momentan.
Daca sunt prea ambiguu da-mi prezumtia incepatorului. Am doar 3kg terminate pana acum.
numarul de calorii ar trebui sa ti se schimba in timpu zilelor fara antrenament,pt ca nu arzi calorii daca nu esti la sala
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 nov 2014 08:55 de basu
Ma repet. In zilele fara sala trebuie luat acelasi nr de calorii ca si in zilele cu sala. Toate aceste lucruri stau in calcule matematice pana la urma nu intr-o anume senzatie. Adica iti calculezi matematic cate calorii iei. Ce vei observa in timp la corpul tau este alta treaba. Poti sa cresti si oglinda sa arate ceva ok sau te poti ingrasa si atunci va trebui sa iei masuri.
|
sus |
|
bEEN123
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 4 dec 2014 23:20 de bEEN123
Salutare. Tocmai am cumparat si eu GFX 8 si sunt in dubii daca il iau bine sau nu...
Pe el scrie 3 masuri adica 100 grame cu 300ml de apa.
Am facut primul shake exact asa am pus 3 cupe cu 300ml de apa dar este foarte gros, in comparatie cu milk&eggul e mult mai gros si practic nu il bei, il mananci...
E normal sa fie asa gros? Astept raspuns de la cei ce ai luat si stiu.
PS: pot sa pun mai multa apa sa il fac mai subtire putin sau ii stric valorile nutritive?
|
sus |
|
bEEN123
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 4 dec 2014 23:26 de bEEN123
Cum naiba da ce difera cumva intre ele ? Si eu am luat GFX8 abia am terminat . 3 masuri pe portie cu 300 ml apa nu e gros deloc .. il poti bea fara probleme . Cu lapte cred ca iese mai gros da cu apa sigur n-are cum .. si eu cand luam Milkg&Egg era foarte gros daca il luam cu lapte cu apa era ok . N-ai ce valoare nutritiva sa strici daca pui mai multa apa .. ca nu iese afara prafu ) e tot in apa doar ca e mai apos daca pui mai multa . Da lasa doar atat 300 ml ajunge .. 3 masuri . Agita si tu shakeul bine dupa ce ai pus pudra in apa .
Sall sun nou pe acest site sivreau sa ii intreb pe cei care au cinsum gfx8 daca sunt bune de ceav si daca au ceva efecte.
Vreau sa imi cumpar acest produs ce ziceti?
Editat de basu pe 7 dec 2014 18:47
|
sus |
|
VladuFit
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 4 dec 2014 23:41 de VladuFit
Sall sun nou pe acest site sivreau sa ii intreb pe cei care au cinsum gfx8 daca sunt bune de ceav si daca au ceva efecte.
A si am 16 ani 1.78 si vreau sa imi cumpar acest produs ce ziceti?
daca stii indeajuns despre dieta ta si despre corpul si tintele tale si ti-ai dat seama ca nu iti poti lua nutrienti si numarul de calorii din mancare,da..cumpara-l
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 7 dec 2014 15:44 de adi123
A si am 16 ani 1.78 si vreau sa imi cumpar acest produs ce ziceti?
este bun, am luat si am progresat destul de mult in perioada aia
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 dec 2014 18:50 de basu
Vreau sa imi cumpar acest produs ce ziceti?
In paginile acestui topic despre ce se vorbeste ? Despre Madona Sixtina ? Citeste-l.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 27 apr 2016 17:44 de shift
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
ctisti
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 27 apr 2016 18:15 de ctisti
Nu e o problema
Mersi de raspuns!
|
sus |
|
Monti03
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 1 mai 2016 15:39 de Monti03
Salutare. Tocmai am cumparat si eu GFX 8 si sunt in dubii daca il iau bine sau nu...
Pe el scrie 3 masuri adica 100 grame cu 300ml de apa.
Am facut primul shake exact asa am pus 3 cupe cu 300ml de apa dar este foarte gros, in comparatie cu milk&eggul e mult mai gros si practic nu il bei, il mananci...
E normal sa fie asa gros? Astept raspuns de la cei ce ai luat si stiu.
PS: pot sa pun mai multa apa sa il fac mai subtire putin sau ii stric valorile nutritive?
Daca este pentru prima data cand folosesti Gfx-8,eu zic sa faci in cantitate mai mica asa iti vor aparea si rezultatele,pe parcurs,forta,masa,pentru ca majoritatea din ele contin foarte mult zahaar si nu stiu daca ti sa intamplat dar apare balonarea de la ele,aici depinde de ce alimentatie ai ce program si ce scop urmaresti ,eu unul am inceput prin o cupa de 40 de mg in 150 ml de apa inainte si dupa antrenament!!!!!
Ideea este sa ai rabdare,ca rezultate nu apar peste noapte!!!!!!!!!
Succes,si paste fericit!!!!
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 din 3
| |
|