Buna,
Cum as putea sa imi fac antrenamentul am peste 100 de kg fac box si judo 5 zile pe saptamana. Centura scapulara imi este slaba nu rezist sa tin foarte mult mainile in garda si nu pot sa fac mai mult de 2-3 flotari normale. Am gasit un video pe youtube cu un baiat facut care zicea sa le faci pe genunchi pana ajungi sa faci 20 asa pe genunchi apoi sa te apuci de ele normal. Deocmadata fac 5 serii a cate 10 pe genunchi cu aproximativ 4-5 minute pauza intre ele. apoi ma duc repede cu gantere de 3 kg si lovesc peste cap pana nu mai pot tine mainile sus. apoi tin ganterle la nivelul barbiei si sar in fata si in spate pana nu mai pot tine mainile sus asta fac dimineata seara am antrenamentele de judo si box. Cum pot sa fac sa pun masa musculara pe mine mai repede ma intereseaza forta si viteza nu sa arat bine. Ce m-ati mai putea sfatui sa fac?Cred ca ma suprantrenez
Nu te supraantrenezi, trebuie doar sa ai rabdare. La 5zile de sport pe saptamana nu prea stiu ce sa iti recomand, poate un fullbody de 2ori/sapt si cam atat.