Pagina 1 din 1
ctincristian
Newbie 2 mesaje
|
Durere incheieturi maini
scris pe 12 iun 2018 20:05 de ctincristian
Va salut,
Am o problema mai veche dar care s-a agravat in ultimele saptamani .. Ma dor tare incheieturile la maini cand imping(in special cand lucrez pieptul) .. Am tendoanele sensibile, nu inteleg ce se intampla .. Oricat le as incalzi am niste dureri urate care ma impiedica la un antrenament optim.
Ce as putea sa iau, ce imi recomandati ? Pt a scapa de aceste dureri ..
|
sus |
|
ctincristian
Newbie 2 mesaje
|
Re: Durere incheieturi maini
scris pe 13 iun 2018 18:07 de ctincristian
N-are nimeni, nicio idee?!
Va salut,
Am o problema mai veche dar care s-a agravat in ultimele saptamani .. Ma dor tare incheieturile la maini cand imping(in special cand lucrez pieptul) .. Am tendoanele sensibile, nu inteleg ce se intampla .. Oricat le as incalzi am niste dureri urate care ma impiedica la un antrenament optim.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 13 iun 2018 22:17 de Gilu
Va salut,
Ce as putea sa iau, ce imi recomandati ? Pt a scapa de aceste dureri .. Un antiinflamator inainte de antrenamente si un tratament de minim 3 luni cu glucosamina si MSM.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
salamanca
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 19 aug 2018 04:30 de salamanca
N-are nimeni, nicio idee?!
Se numeste sindrom de compresie a nervului tunelului carpian. Este un tratament medicamentos specific dar in lipsa rezultatelor tratamentul este unul chirurgical de decompresie a nervului carpian.
Un medic kineto te poate ajuta. Nu fa de capul tau nimic.
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 9 sep 2018 18:53 de crististrong
Un antiinflamator inainte de antrenamente si un tratament de minim 3 luni cu glucosamina si MSM.
Gilu, de colagen ce spui? isi are rostul? am vazut ca nu ai mentionat. Pe mine m-a durut un umar 5 luni, nu am luat nimic dar am facut pauza. Acum ma dor genunchii si un cot de vreo 2 luni, aparent inexplicabil. Ma gandesc sa iau Animal Flex sau daca sa iau ingredientele separat la care sa adaug sau nu colagen. Nasol cu articulatiile dupa o varsta, si culmea cat eram mai tanar nu am avut nici o problema cu umerii, coatele sau genunchii
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 24 sep 2018 11:30 de nicu_ivan
Gilu, de colagen ce spui? isi are rostul? am vazut ca nu ai mentionat. Pe mine m-a durut un umar 5 luni, nu am luat nimic dar am facut pauza. Acum ma dor genunchii si un cot de vreo 2 luni, aparent inexplicabil. Ma gandesc sa iau Animal Flex sau daca sa iau ingredientele separat la care sa adaug sau nu colagen. Nasol cu articulatiile dupa o varsta, si culmea cat eram mai tanar nu am avut nici o problema cu umerii, coatele sau genunchii
Stiu ca intrebarea a fost pusa lui Gilu, dar o sa imi dau si eu opinia.
M-am interesat mai demult de colagen (tot din cauza unei accidentari).
Din ce am citit am tras urmatoarele concluzii:
1) Colagenul este o proteina pe care o formeaza corpul pentru a creea tesut articular nou. O formeaza din anumiti amino-acizi specifici acestei proteine. Acesti amino-acizi sunt luati evident din proteinele mancate.
2) Cand te suplimentezi cu colagen, practic nu faci altceva decat sa te suplimentezi cu proteine. Colagenul mancat este digerat si "spart" in amino-acizi ca orice alta proteina. Acesti amino-acizi sunt apoi folositi de corp dupa cum are nevoie (ca orice alta proteina). Cu alte cuvinte: toti amino-acizi ajung la gramada si sunt folositi de corp pentru: muschi, celule nervoase, articulatii, piele, par, etc.
3) Ajuta suplimentarea cu colagen la articulatii? Da, dar probabil la fel de mult cat ajuta si o cupa de whey. Pentru persoane care oricum mananca multe proteine e posibil sa nu ajute cu nimic.
Asta e doar parerea mea pe baza la ce am citit, nu o luati de buna.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 25 sep 2018 15:37 de Gilu
Gilu, de colagen ce spui? isi are rostul? am vazut ca nu ai mentionat. Pe mine m-a durut un umar 5 luni, nu am luat nimic dar am facut pauza. Acum ma dor genunchii si un cot de vreo 2 luni, aparent inexplicabil. Ma gandesc sa iau Animal Flex sau daca sa iau ingredientele separat la care sa adaug sau nu colagen. Nasol cu articulatiile dupa o varsta, si culmea cat eram mai tanar nu am avut nici o problema cu umerii, coatele sau genunchii E f bun pt intretinere articulatii, par, unghii, piele, din proprie experienta.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 iul 2019 16:36 de basu
Va salut,
In primul rand ar trebui sa banuim ca este o vorba de articulatia carpiana. Trebuie stabilita cauza. Exista tratament medicamentos care poate sa nu dea rezultate. Poate fi necesara operatia. Raspunsul la intrebarea ta nu este aici pe acest forum. ci la ortopedie. Cu atat mai mult cu cat banuiesc ca in timp simptomele sau agravat.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|