Pagina 1 din 1
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Hernie cervicala, caut suplimente!!
scris pe 13 sep 2022 05:30 de basu
Buna ziua ! Promit ca imi voi face timp si voi raspunde. Nu stiu daca mai cautati inca un raspuns la aceasta intrebare pe care o intuiesc dar voi raspunde.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Hernie cervicala, caut suplimente!!
scris pe 29 aug 2024 05:26 de basu
buna ziua ! in primul rand imi cer scuze pt ca nu reusesc sa raspns suficient de repede si de convingator dar de cativa ani locuiesc intr-o alta tara si intru foarte rar pe acest forum pt ca nu am timp.
vreau sa cred ca inteleg problema ta, ai hernie de disc si cauti o modlitate sa rezolvi aceasta problema.
de obicei hernia de disc este o boala degenerativa, adica ea se instaleaza si se manifesta pe fondul generararii oraganismului. ce inseamna degenerare a corpului uman : numarul de celule cre se nasc este mai mic decat al celor care mor, deci din acest punct de vedere degenerare inseamna imbtranire. in cazul tau , avand in vedere ca ne-ai pus si o fotografie, nu putem vorbi despre asa ceva. la tine aceasta boala trebuie sa aiba un caracter mecanic. deci nu este vorba despre o diminuare a producerii de colagen in organism ci despre un accident, un defect de strucura, o uzura prematura sau altceva.
diagnosicul care trebuie sa stea la baza intrebarii tale care de fapt nu exista, a urmarit si cu siguranta printr-un RMN , canalul medular spinal, sacii durali, normodimesionarile lor, aliierea in ax.
raspunsul este : orice supliment care promite rezolvarea unei probleme de acest tip este o pacaleala. suplimentele nu compenseaza decat foarte putin secretia de colagen. nu o pot suplinii in totalitate. acestea sunt suplimente cum le este si numele si nu sunt medicamente.
deci daca exista o hernie de disc operata, alimentatia bogata in colagen (piftia/raciturile) sunt de preferat. corpul nu asimileza si nu agreeaza colagenul asa cum vrem noi. el are nevoie de o paleta enzimatica si de un neura-raspuns pt asta. alimentatia ajuta dar suplimentele prea putin. ele trebuie intelese ca suplimente.
daca hernia de disc nu este oprata - opereaz-o. nu vei scapa de ea.
raspunsul daca nu iti mai este de folos , poate ca le este altora.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|